TOIMINNANOHJAUS

Toiminnanohjaus nivoo yhteen yrityksesi liiketoimintakriittiset prosessit ja antaa reaaliaikaisen näkymän toiminnan tärkeimpiin lukuihin. Olemme erikoistuneet pilvipohjaiseen PK-sektorille suunnattuun Business ByDesign -ratkaisuun sekä suuremmille yrityksille tarkoitettuun SAP S/4HANA -ratkaisuun.

SAP Talous - Toiminnanohjaus talous - Ota yhteyttä Janina Luotoon

OTA YHTEYTTÄ
Jukka Penttinen
Liiketoimintajohtaja, Business Transformations
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

SAP Talous

Kaikki organisaatiosi toimijat tarvitsevat talousjärjestelmän tietoja: niin myynti, osto, logistiikka kuin tuotantokin. Ajantasaisen tiedon saanti muihin toimintoihin integroidusta talousjärjestelmästä takaa läpinäkyvyyden ja sujuvan päivittäisen toiminnan.

Hyödynnät uusimmat reaaliaikaiseen tietojenkäsittelyyn ja tekoälyyn pohjautuvat teknologiat, joiden avulla toimintasi on yhä suoraviivaisempaa, virheettömämpää ja automatisoidumpaa. Saat ratkaisun käyttöösi joustavasti pilvipalveluna kuukausihinnalla tai halutessasi toteutamme ratkaisun omassa ympäristössäsi. Voit helposti myös laajentaa toiminnanohjausratkaisua muille alueille.

Lue lisää:

SAP Logistiikka

Myynnin, hankinnan, tuotannon ja varaston prosessit kulkevat läpi organisaation – tilauksesta toimitukseen. Me tunnemme logistiikan perinpohjaisesti ja autamme sinua tehostamaan operaatioitasi.

Ratkaisumme perustuu uusimpaan SAP-teknologiaan, ja se pitää sisällään kattavat toiminnot logistiikan jokaiselta osa-alueelta. Ratkaisun avulla hallinnoit varastoasi, teet osto- ja myyntitilauksia, ennakoit ja suunnittelet tuotantoa sekä hallitset toimituksia. Helppo ja johdonmukainen käyttöliittymä tekee työskentelystä tehokasta ja joustavaa.

Toteutamme myös erilaisia toimintaa tehostavia SAP Fiori -sovelluksia esimerkiksi ostoon, myyntiin, tuotantoon, varastoon ja projektinhallintaan. Mobiilisovelluksia voidaan rakentaa mihin tahansa liiketoimintaprosessin osa-alueeseen suoraviivaistamaan työntekoa ja minimoimaan virheitä.

Lue lisää:

PK-yrityksen pilvipohjainen toiminnanohjaus

Uuden sukupolven SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisun avulla PK-sektorin yritykset saavat liiketoimintaansa arvokasta tietoa juuri oikeaan aikaan ja pystyvät ohjaamaan toimintaansa tietoon perustuen. Ratkaisu tuo yhtenäisyyttä ja kustannustehokkuutta toiminnanohjaukseen, mahdollistaen kasvun uudenlaisille palveluille ja liiketoimintamalleille. PK-sektorin organisaatiot tarvitsevat nykyaikaisen toiminnanohjauksen säilyttääkseen kilpailuetunsa digitalisoituvassa maailmassa. SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisun avulla varmistetaan suunnitelmallinen ja ketterä toiminta loppukäyttäjien tarpeet ja mobiilisuus edellä.

ISLET Group on paketoinut kattavan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton kahdelle toimialalle: ISLET SMART PRODUCTION valmistavan teollisuuden yrityksille sekä ISLET SMART PROFESSIONAL SERVICES projektiliiketoiminnalle ja asiantuntijaorganisaatioille. Molemmat ovat SAP:n kvalifioimia kumppaniratkaisuja, jotka perustuvat SAP Business ByDesign -teknologiaan.

Lue lisää:

Toiminnanohjauksen ylläpitopalvelu

Laadukkaalla ylläpitopalvelulla varmistamme häiriöttömät päivittäiset toimintosi sekä järjestelmän jatkuvan kehityksen. Meillä palvelustasi vastaa aina henkilökohtaisesti nimetty Isletter sekä osaava asiakaskohtainen asiantuntijatiimi, joka tuntee yrityksesi prosessit ja sen toimintaympäristön. Kattavat ylläpitopalvelumme pitävät sisällään muun muassa järjestelmän valvonnan ja käyttäjien tuen, virhetilanteiden selvityksen, pienkehityksen ja liittymien monitoroinnin.

Lue lisää: