Vuodesta 2020 Islet on ollut aktiivinen jäsen vahvassa pilvipohjaisiin toiminnanohjausratkaisuihin keskittyneessä kansainvälisessä Acloudster allianssissa. Verkoston kumppaniyritysten kesken jaamme tietoa, resursseja ja parhaita käytänteitä tehostaaksemme toimitustapoja ja luoden asiakkaillemme konkreettista lisäarvoa. Yhdessä toimitamme maailmanlaajuisesti moderneja, kestäviä ratkaisuja lokaalisti tuettuna. Lisäksi verkosto toimii läheisessä yhteistyössä SAP:n ylimmän johdon ja tuotekehityksen kanssa.

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä eri toimialoilta ja eripuolilta maailmaa digitalisoimaan, sekä ohjaamaan ja tehostamaan toimintaansa kattavan ja skaalautuvan ratkaisun avulla. Katso allianssimme kumppaniyritysten yhteinen asiakasreferenssikooste alta:

 

 

Tutustu myös muihin Acloudster Alliance -jäseniin:

Eurooppa: Stretch Group (Ruotsi, Norja), Orchard House Solutions (Iso-Britannia), Aiden (Alankomaat), All4cloud (Saksa, Sveitsi), Ubister (Ranska), SNAP International (Slovakia, Tshekki, Unkari), Altea Up & Runtime Solutions (Italia), O&S Consultores (Espanja)

Afrikka ja Lähi-Itä: Alfacloud (Israel)

Amerikka: VistaVu Solutions (USA, Kanada), Dintec Consulting (USA, Meksiko & latinalainen Amerikka)

Aasia ja Oseania: DyFlex Solutions (Australia), Techsonic (Kiina)

Kiinnostuitko? Jos haluat keskustella enemmän teidän PK-yrityksen toiminnanohjaustarpeista, ota yhteyttä:

 

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

#IsletGroup #Acloudster #Alliance #kumppanuus #yhteistyö #verkosto #globaali #kansainvälinen #cloud #ERP #SAP #SAPBusinessByDesign

Like what you read? Share this!