Isletin Data- ja analytiikkatiimi on saavuttanut arvostetun Microsoft erikoistumisen ”Analytics on Microsoft Azure” osa-alueella. Tämä status on ansaittu osoitus yrityksestä, joka ei vain ymmärrä Microsoftin tuotteita perusteellisesti, vaan pystyy myös käyttämään ja toteuttamaan niitä saavuttaakseen konkreettisia liiketoimintatuloksia asiakkaalle.

Microsoftin erikoistuminen on tunnustus, joka myönnetään vain muutamalle valitulle yhteistyökumppanille, jotka osoittavat syvää tietämystä, laajaa kokemusta ja todistettua menestystä tietyillä teknisillä alueilla. Se on enemmän kuin pelkkä kunniamerkki; se tarkoittaa, että sen saaja on läpäissyt sarjan tiukkoja teknisiä arviointeja, työntekijöiden sertifiointivaatimuksia ja asiakkaan menestystarinoiden tarkastuksia. Microsoftin erikoistuminen on osoitus yrityksen kyvykkyydestä toimittaa korkealaatuisia ratkaisuja tietyllä ratkaisualueella.

Tämä saavutus asettaa meidät vakaasti niiden muutaman suomalaisen yhtiön joukkoon, jotka ovat saavuttaneet tämän arvostetun statuksen. Se osoittaa pätevyytemme ja erikoistumisemme tällä nopeasti kehittyvällä pilvipohjaisen analytiikan alalla.

Janne Anttila

CBO, Data & Analytics, Islet Group

 

Microsoftin “Analytics on Azure” erikoistumisen merkitys

Saavuttamalla Microsoftin “Analytics on Azure” erikoistumisstatuksen Islet on osoittanut kykynsä tarjota erinomaisia ratkaisuja monimutkaisiin tietoympäristöihin hyödyntäen Azure -alustan kaikkia ominaisuuksia.

”Analytics on Azure” muodostaa sarjan tehokkaita palveluita, jotka tarjoavat arvokasta tietoa datan visualisoinnin, edistyneen analytiikan ja tekoälyn avulla, auttaen yrityksiä tekemään tietoisia päätöksiä nopeasti ja tarkemmin. Erikoistumisstatuksemme todistaa, että Isletillä on taitoa ja tietämystä hyödyntää tehokkaasti näitä työkaluja, jotka mahdollistavat muutoksia ja tuloksia asiakkaillemme.

Erikoistumisstatuksen tärkeys ulottuu myös saartamme pidemmälle – se on asiakkaillemme vakuutus asiantuntemuksestamme, sitoutumisesta ja kyvystä toimittaa huippuanalytiikkaratkaisuja Azure-alustalla. Se kertoo, että emme ole ainoastaan palveluntarjoajia vaan strategisia kumppaneita, jotka ymmärtävät asiakkaamme ainutlaatuiset haasteet ja osaavat opastaa heitä digitaalisen muutoksen tiellä.

 

 

Rinta rinnan parhaiden suomalaisten osaajien kanssa

Suomessa vain kourallinen yhtiöitä on saavuttanut Microsoftin “Analytics on Azure” erikoistumisen. Saavutus vahvistaa mainettamme alan johtajina, ja erottaa meidät markkinoilla, missä tekninen asiantuntemus ja todistettu menestys ovat kriittisiä tekijöitä menestyvälle liiketoiminnalle.

Asiakkaillemme tämä saavutus viestii ainutlaatuisesta arvolupauksestamme: emme tarjoa vain teknistä asiantuntemusta joka on vertaansa vailla, vaan myös ymmärrämme suomalaisten markkinoiden nyansseja. Täten pystymme tarjoamaan paikallisesti parhaita ratkaisuja.

 

Katse eteenpäin

Samalla kun juhlimme tätä merkkipaalua, olemme sitoutuneita edistämään innovaatioita edelleen pilvianalytiikaassa. Jatkamme satsaamista kykyihimme, pyrimme huippuosaamiseen ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastataksemme ja ylittääksemme asiakkaidemme muuttuvat tarpeet.

Tämä saavutus ei ole päätepiste vaan enemmänkin ponnahdusalusta toimittaa paremmin kehittyneitä, tehokkaampia ja vaikuttavampia analytiikkaratkaisuja Azure-alustalla. Olemme innoissamme edessä olevasta matkasta ja odotamme innolla, että pääsemme hyödyntämään Microsoftin “Analytics on Azure” erikoistumisstatusta auttaaksemme asiakkaitamme sekä laajemmin toimialalla, niin Suomessa että sen ulkopuolella.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä:

Tomi Maukonen
Sales Director, Isletter
tomi.maukonen@isletgroup.fi
+358 50 562 2952

 

 

#DataAnalytics #microsoft #applicationdevelopment #microsoftspecialization #analyticsonazure #kumppanuus #digitaltransformation #dataplatform #cloudplatform #microsoftpartner

Like what you read? Share this!