aina arktisen kirkkaita teknologiaratkaisuja

Toiminnanohjausjärjestelmä on kuin merenalainen luonto: täynnä monimuotoista ja rikasta elämää. Se kelluttaa liiketoimintaasi ja ruokkii jatkuvasti uusia kasvavia innovaatioita. Toiminnanohjauksella teet tulosta.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Toiminnanohjaus: Talous

Yrityksen talousjärjestelmän tulee olla käytettävyydeltään selkeä kuin kirkas merivesi, jotta organisaatiosi kaikki toiminnot pystyvät näkemään ajantasaisesti, mitä ympärillä tapahtuu. Talousjärjestelmä ohjaa liiketoimintaa kohti haluttua päämäärää.

Toiminnanohjaus: Hankinta, tuotanto ja logistiikka

Logistiikan prosessien on virrattava vahvoina ja vapaasti, sillä niistä riippuu koko toimitusketjun sujuminen.

Toiminnanohjaus: Myynti ja markkinointi

Asiakkaiden käytöksen ennustamiseen ei välttämättä tarvita kiikareita. Oikeilla teknologiaratkaisuilla johdat myyntiäsi ja kasvatat kassavirtaa.

Kasvavat teknologiat

Ohjelmistorobotti luo tehokkuutta ja tekoälyllä tiedon valtamerestä nousee saaliiksi painavaa kilpailuetua.

Käyttökokemus

Käyttökokemus muodostuu kahdesta vahvasta elementistä – tunteesta ja teknologiasta. Saaristolaisina me hallitsemme myös käytettävyyden kaikki olosuhteet.

Isletter omaan tiimiisi

Ota osaava ja innostunut isletter avuksesi silloin, kun tarvitset apua yllättäviin tilanteisiin tai erilaisiin liiketoiminnan muutoksiin. Saareltamme saat apua, kaikissa olosuhteissa.

REFERENSSIT

Sukella muihin REFERENSSEIHIN

Transmeri ja ISLET vievät etulinjassa S/4HANA:a Azureen

Suomalainen valmistukseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys Transmeri Group ja teknologiakonsultointiin erikoistunut perheyritys ISLET Group ovat lähteneet toukokuun 2019 alussa toteuttamaan SAP S/4HANA -innovaatiohanketta....

Isletter apuun Ardexin järjestelmäuudistuksessa

  Katso videolta miten ISLET auttoi Ardexia toiminnanohjauksen järjestelmäuudistuksessa.   Haastateltava: Sirpa Nikkonen, talouspäällikkö, Ardex   Haastattelija: Karoliina Luhanka, Isletter, ISLET Group   Lue myös aiemmin julkaisemamme referenssitarina...

Transmeri sai ISLET:ltä koordinaatit kohti S/4HANA:a

    Katso videolta miksi Transmeri lähti tekemään ISLET:n kanssa SAP S/4HANA -esiselvitystä, ja mitä konkreettisia hyötyjä he saivat esiselvityksestä.   Haastateltavat: Kimmo Koho, tietohallintojohtaja, Transmeri Group Juha Luukkola, kehityspäällikkö,...