aina arktisen kirkkaita teknologiaratkaisuja

Toiminnanohjausjärjestelmä on kuin merenalainen luonto: täynnä monimuotoista ja rikasta elämää. Se kelluttaa liiketoimintaasi ja ruokkii jatkuvasti uusia kasvavia innovaatioita. Toiminnanohjauksella teet tulosta.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Yrityksen talousjärjestelmän tulee olla käytettävyydeltään selkeä kuin kirkas merivesi, jotta organisaatiosi kaikki toiminnot pystyvät näkemään ajantasaisesti, mitä ympärillä tapahtuu. Talousjärjestelmä ohjaa liiketoimintaa kohti haluttua päämäärää.
Logistiikan prosessien on virrattava vahvoina ja vapaasti, sillä niistä riippuu koko toimitusketjun sujuminen.
Paketoimme yrityksille kattavan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton, joka perustuu uuden sukupolven SAP Business ByDesign -teknologiaan.
Ohjelmistorobotti luo tehokkuutta ja tekoälyllä tiedon valtamerestä nousee saaliiksi painavaa kilpailuetua.

 

Käyttökokemus muodostuu kahdesta vahvasta elementistä – tunteesta ja teknologiasta. Saaristolaisina me hallitsemme myös käytettävyyden kaikki olosuhteet.
Ota osaava ja innostunut isletter avuksesi silloin, kun tarvitset apua yllättäviin tilanteisiin tai erilaisiin liiketoiminnan muutoksiin. Saareltamme saat apua, kaikissa olosuhteissa.

REFERENSSIT

Sukella muihin REFERENSSEIHIN

Transmeri vei SAP:n sujuvasti Azureen

Transmeri vei SAP:n sujuvasti Azureen

Suomalainen valmistukseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys Transmeri Group valitsi vuonna 2019 ISLET Groupin toteuttamaan SAP S/4HANA -innovaatiohankettaan. Transmerin digistrategia jakautuu kahteen pääosioon: nykyisten prosessien parantaminen...

Sikla valitsi ISLET:n SAP Business ByDesign -kumppanikseen

Sikla valitsi ISLET:n SAP Business ByDesign -kumppanikseen

Tulevaisuuden rakentajana tunnettu rakennusalan konserni Sikla suunnittelee ja rakentaa yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. Koko konsernin missio on parempien käyttäjäkokemusten tuottaminen ja yrityksen toiminnan ytimessä ovat...

Transmeri ja ISLET vievät etulinjassa S/4HANA:a Azureen

Transmeri ja ISLET vievät etulinjassa S/4HANA:a Azureen

Suomalainen valmistukseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys Transmeri Group ja teknologiakonsultointiin erikoistunut perheyritys ISLET Group ovat lähteneet toukokuun 2019 alussa toteuttamaan SAP S/4HANA -innovaatiohanketta....