ACLOUDster-allianssi kokoaa yhteen 14 SAP:n kultakumppania maailmanlaajuisesti. Allianssi on osoittanut merkityksensä yritysten kansainvälistymisen tukemisessa hyödyntämällä pilvipohjaisten toiminnanohjausratkaisujen ketteryyttä ja suorituskykyä.

ACLOUDster Global Alliance perustettiin maaliskuussa 2020 Ranskan Ubisterin toimitusjohtajan Pierre Gueguenin ja Saksan All4Cloudin johtajan Henrik Hausenin toimesta. Hyödyntämällä pilvipohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien ketteryyttä ja suorituskykyä, tämä pilvipohjaisiin ratkaisuihin keskittyvien, maidensa parhaiden SAP:n kultakumppanien allianssi on osoittautunut arvokkaaksi asiakkaiden kansainvälistymisessä.

“Yhteisenä tavoitteenamme oli jakaa vahva osaaminen sekä tekniset ja kaupalliset vahvuutemme, jotta voimme tukea asiakkaitamme paremmin heidän kasvussaan. Nämä tavoitteet on saavutettu. Olemme myös laajentaneet kumppaniverkostoamme viidellä uudella kumppanilla, joista jokainen on keskeinen toimija omassa maissaan SAP-pilvipohjaisten ratkaisujen käyttöönotossa.”, Pierre Gueguen sanoo.

ACLOUDSTER-allianssikumppanit tapaavat kahden viikon välein jakaakseen parhaita käytänteitä sekä edistääkseen yhteistyötä ja SAP ekosysteemin asiakkaiden toimintaedellytyksiä.

Jakamisen, luottamuksen, osallistumisen ja läpinäkyvyyden arvot ovat meille kaikille yhteisiä ja ne ovat välttämättömiä. Kun kerromme ranskalaiselle asiakkaalle, joka haluaa laajentaa Meksikoon, että hän löytää sieltä pätevän lokaalin kumppanin verkostostamme, olemme luoneet asiakkaille kansainväliseen menestykseen tarvittavia rakenteita ja kiihdyttimiä.

Pierre Gueguen

CEO, Ubister

ACLOUDster tuo nyt yhteen yli 200 SAP Business ByDesign ja S/4HANA-konsulttia, jotka palvelevat yli 17 000 asiakasta 40 maassa ympäri maailmaa. “Olemme saavuttaneet optimaalisen koon saavuttaaksemme yhdessä parhaat hyödyt”, Pierre Gueguen lisää. “Luotamme jatkossa uusimpiin SAP-innovaatioihin, kuten S/4HANA Public Cloud -ratkaisuun, joka tarjoaa todellisia kasvumahdollisuuksia.”

Allianssi kokoaa yhteen 14 SAP:n kultakumppania: Ubister (Ranska); All4Cloud (Saksa), AlteaUp (Italia), Aiden (Alankomaat), Orchard House Solutions (Iso-Britannia), OyS Consultares (Espanja), SNAP (Slovakia ja Tšekki), Tech Sonic (Kiina), Vistavu Solutions (Kanada ja USA), AlfaCloud (Israel), Dintec (Meksiko), Stretch (Ruotsi), Islet (Suomi) ja Dyflex (Australia).

Lisätietoja osoitteessa: www.acloudster.com

 

Jos haluat keskustella yrityksesi toiminnanohjaustarpeista, ota yhteyttä:

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

 

#Acloudster #AcloudsterAlliance #SAP #SAPgoldpartners #ERP #S4HANA #BusinessByDesign

Like what you read? Share this!