LIITY ISLETTEREIHIN

Isletterit ovat aitoja ja konstailemattomia, työtä pelkäämättömiä. Olemme tottuneet vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Meidät tunnistaa myös pilkkeestä silmäkulmassa. Tutustu Islettereihin!

Haluamme tehdä maailmasta paremman uusimman teknologian avulla. Arvomme ovat tekoja. Katsomme vahvalta peruskalliolta horisonttiin ja ajattelemme innovatiivisesti sekä avarakatseisesti. Olemme aina olleet uraauurtava esikuva monimuotoiselle ajattelulle ja työskentelylle teknologiamaailmassa. Meille on tärkeää elää vastuullisesti ja tehdä kestäviä ratkaisuja. Annamme asiakkaillemme koordinaatit menestykseen ja olemme olemassa, jotta he pystyvät keskittymään olennaiseen. Toimintamme on läpinäkyvää ja reilua.

MITÄ TARJOAMME?

 

  • Motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta
  • Teknologian aallonharjalla työskentelyä ja kiinnostavia projekteja, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä
  • Onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiiri
  • Miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat

 

Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

TÄLLÄ HETKELLÄ KIIKAROIMME:

MITEN ISLETTERIT KUVAILEVAT TYÖTÄÄN ISLETILLÄ?

“Isletin arvot iskivät heti silmään – hienoa nähdä työssä, että niiden mukaan myös edetään. Ilmapiiri on rento ja muita tukeva sekä erikoisolojen työskentelyyn on myös panostettu – uutena työntekijänä pääsee tapaamaan muitakin helposti, vaikka fyysisesti ei heitä näkisikään.” ​

ILKKA ELLILÄ
Isletter, Lead Cloud Data Architect

“Yllätyn jatkuvasti siitä, miten paljon olen oppinut ja tehnyt aloitettuani työt Islet:llä. Jokainen päivä on raikkaan erilainen, koska työ on monipuolista ja kiinnostavaa. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri – ja paras tiimi!”

HANNELE HAKALA
Isletter, SAP Specialist

“Isletillä tunnen, että ideoitani ei vain tueta, vaan niitä myös kannustetaan toteuttamaan. Korkealaatuista työtä arvostetaan. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa, jotka mahdollistavat uuden oppimisen. Näitä uusia taitoja ja kokemuksia pidetään arvossa ja hyödynnetään.”

TAMÁS KŐHALMI
Isletter, SAP Developer