LIITY ISLETTEREIHIN

Isletterit ovat aitoja ja konstailemattomia, työtä pelkäämättömiä. Olemme tottuneet vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Meidät tunnistaa myös pilkkeestä silmäkulmassa. Tutustu Islettereihin!

Haluamme tehdä maailmasta paremman uusimman teknologian avulla. Arvomme ovat tekoja. Katsomme vahvalta peruskalliolta horisonttiin ja ajattelemme innovatiivisesti sekä avarakatseisesti. Olemme aina olleet uraauurtava esikuva monimuotoiselle ajattelulle ja työskentelylle teknologiamaailmassa. Meille on tärkeää on elää vastuullisesti ja tehdä kestäviä ratkaisuja. Annamme asiakkaillemme koordinaatit menestykseen ja olemme olemassa, jotta he pystyvät keskittymään olennaiseen. Toimintamme on läpinäkyvää ja reilua.

MITÄ TARJOAMME?

 

  • Motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta
  • Teknologian aallonharjalla työskentelyä ja kiinnostavia projekteja, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä
  • Onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiiri
  • Miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat

 

Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

TÄLLÄ HETKELLÄ KIIKAROIMME:

MITEN ISLETTERIT KUVAILEVAT TYÖTÄÄN ISLETILLÄ?

“Isletterit ovat rentoja, maanläheisiä ja fiksuja. Olemme yhtenäinen tiimi ja Isletillä on selkeä brändi. Työroolit ovat monipuolisia ja työilmapiiri joustava ja vauhdikas.”

KATJA HASHANI
Isletter

“Islet tarjoaa loistavan työympäristön ja erinomaisia etenemismahdollisuuksia. Isletillä pysyy ajantasalla asioista, vaikka olisi paljon asiakkaan luona hommissa. Työkaverit ovat mahtavia ja esimiehen kanssa on helppo puhua.”

HANNA MARJALA
Isletter

“Huiput työkaverit ja monipuolinen työ takaavat sen, että töihin on mukava tulla! ISLET:llä pääsee työskentelemään todella kiinnostavissa projekteissa ja töissä vallitsee aina rento yhdessä tekemisen meininki.”

KAROLIINA LUHANKA
Isletter