Wihuri Tekninen Kauppa lähti SAP S/4HANA -hankkeen yhteydessä varaston transformaatioprojektiin, jonka tavoitteena oli parantaa varaston läpimenoaikaa, seurattavuutta ja ennakointia. He halusivat myös tehostaa varaston toimintaa, kasvattaa kustannustehokkuutta sekä tukea entistä paremmin varaston jokapäiväisiä toimintoja. Katso videolta, kuinka Fiori-sovellukset ovat helpottaneet toimintaa varastossa ja tuoneet liiketoimintahyötyjä Wihurille. 

Antti Louhi
UX Lead, Isletter
antti.louhi@isletgroup.fi
+358 44 574 1310

 

 

 

#IsletGroup #Wihuri #WihuriTekninenKauppa #S4HANA #Fiori #varastotyö #transformaatioprojekti #yhteistyö #liiketoimintahyödyt #SAP

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.