ISLET Group paketoi projektiliiketoiminnalle sekä asiantuntijaorganisaatioille kattavan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton. ISLET SMART PROFESSIONAL SERVICES on SAP:n kvalifioima kumppaniratkaisu, joka perustuu SAP Business ByDesign -teknologiaan.

Paketoidun kokonaisratkaisun avulla asiantuntijayritykset saavat reaaliaikaisen näkymän toimintansa tärkeimpiin lukuihin ja standardoivat tukiprosessinsa. SAP Business ByDesign tukee projektien toimittamista ajantasaisesti, tehokkaasti ja budjetissa sekä projektien johtamista läpinäkyvästi koko elinkaaren ajan. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa resurssien käyttöasteen optioiminnin sekä laskutettavuuden maksimoinnin. Sisäänrakennettu tehokas alihankkijoiden hallinta ohjaa sopimusten neuvottelemisessa ja myyntiin ratkaisu tuo mitattavuutta sekä reaaliaikaisuuden kautta mahdollisuuden johtaa myyntiä proaktiivisesti tiedolla.

PK-sektorin asiantuntijayritykset ja projektiliiketoimintaa tekevät organisaatiot tarvitsevat nykyaikaisen toiminnanohjauksen säilyttääkseen kilpailuetunsa digitalisoituvassa maailmassa. Uuden sukupolven SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisun avulla varmistetaan suunnitelmallinen ja ketterä toiminta loppukäyttäjien tarpeet ja mobiilisuus edellä. Se myös mahdollistaa uusien liiketoimintamallien markkinoille tuonnin ja paremman asiakaskokemuksen tuottamisen.

SAP Business ByDesign on moderni pilvipohjainen toiminnanohjausratkaisu, joka on suunnattu PK-yritysten koko liiketoiminnan ohjaukseen ja ydinprosessien hallintaan. Ratkaisu on laajasti kansainvälisillä markkinoilla käytetty, älykäs, tietoturvallinen ja helposti integroitava toiminnanohjausjärjestelmä.

 

 

 

 

 

Keväällä 2019 SAP ja ISLET Group julkaisivat yhteistyönsä SAP Business ByDesign toiminnanohjausratkaisuun liittyen.

Lataa paketoidun SMART PROFESSIONAL SERVICES -ratkaisun kuvaus ja lue lisää hinnoittelusta sekä projektin kestosta ja kattavuudesta:

 

Olemme paketoineet toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myös valmistavan teollisuuden yrityksille.

 

 

Löydät ISLET SMART PROFESSIONAL SERVICES -kuvauksen SAP:n sivuilta täältä.

 

 

 

#SAPBusinessByDesign #toiminnanohjaus #ISLETGroup #ERP #paketoituratkaisu #asiantuntijaorganisaatio #smartprofessionalservices

OTA YHTEYTTÄ:
Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266
Like what you read? Share this!