Microsoft uudisti kumppanuusohjelmansa lokakuun 2022 alusta ja Islet on ensimmäisten joukossa sertifioitunut kahdella Azure-pilvipalvelun osa-alueella: Data&AI ja Infrastructure. 

Syksy toi mukanaan uudet osaamisvaatimukset Microsoft-kumppaneille. Pilvipalveluiden tarpeen ja tarjonnan kasvaessa kovaa vauhtia, on yhteistyökumppaneiden osaaminen entistäkin tärkeämpää. Microsoft on jaotellut pilvipalvelunsa kuuteen ratkaisualueeseen ja uusi kumppanuusohjelma Microsoft Cloud Partner Program noudattaa tätä ratkaisualuejakoa. Konsulttien ja asiantuntijoiden osaamisen osoittaminen Microsoft-sertifikaateilla on keskeinen tekijä uudessa kumppanuusmallissa.  

Microsoft-kumppanit voivat pätevöityä yhdellä tai useammalla alueella: 

  • Data & AI (Azure)
  • Infrastructure (Azure)  
  • Digital & App Innovation (Azure) 
  • Modern Work 
  • Security 
  • Business Applications 
Pelkästään viimeisen vuoden aikana data- ja analytiikkatiimimme on suorittanut yli 30 sertifiointia, jatkuvasti päivittäen tietotaitoaan. Voin olla ylpeä korkeasti sertifioiduista Islettereistämme, jotka pystyvät palvelemaan asiakkaitamme paremmin tarjoten laajan valikoiman sovelluskehityspalveluita sekä eri ratkaisujen integraatioita.
Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data ja Analytiikka, Islet Group

Tutustu data- ja analytiikkapalveluihimme.  Jos haluat keskustella siitä, miten voimme tukea juuri sinun yritystäsi datalla ja analytiikalla, ota yhteyttä: 

Tomi Maukonen

Myyntijohtaja – Data ja Analytiikka, Isletter

tomi.maukonen@isletgroup.fi

+358 50 562 2952 

#Data #Analytiikka #DataAnalytics #Microsoft #MicrosoftPartner #MicrosoftCloudPartnerProgram #kumppanuus #Azure #AI #infrastructure 
Like what you read? Share this!