ABB käyttää SAP-toiminnanohjausjärjestelmää laajasti liiketoiminnassaan. ABB ja ISLET ovat tehneet SAP-kehittämisyhteistyötä eri osa-alueilla vuodesta 2013 alkaen. Projektien lisäksi ABB ja ISLET ovat kehittäneet ABB:n SAP-järjestelmää yhdessä jatkuvan pienkehityksen avulla, jolla järjestelmän toiminnallisuuksia on laajennettu ja rakennettu uusia liittymiä ulkopuolisiin järjestelmiin.

Vuonna 2014 ABB Drives toteutti mittavan integraatioprojektin yhdessä ISLET:n kanssa. Projektissa otettiin käyttöön uusi SAP-järjestelmän ja toisen pilvipohjaisen järjestelmän yhdistävä tiedonkäsittelyprosessi, joka on kehitetty täsmällisesti vastaamaan ABB:n yksilöllisiä tarpeita. Integroitu ja automatisoitu tiedonkulku parantavat tiedon käsittelyn varmuutta ja tehostavat koko prosessia. Integraatioprojektin tuottamat hyödyt ovat osoittautuneet merkittäviksi, ja toteutettua ratkaisua laajennetaan tällä hetkellä maailmanlaajuisesti ABB:n käyttöön.

ISLET:n Unkarin tiimin asiantuntijoilla on laaja-alaista SAP-ohjelmointi ja -sovelluskonsultointiosaamista ja heillä on ollut aktiivinen rooli ABB Drives -yksikön SAP-järjestelmän kehityshankkeissa. Suomalainen projektikoordinaattori johti kehitystyötä, jonka Unkarin tiimi toteutti. Kommunikointi samalla aikavyöhykkeellä sijaitsevien asiantuntijoiden kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. Työt on toteutettu joustavasti ABB:n tarpeiden mukaan aikataulussa pysyen. Unkarin tiimi on toteuttanut isompia projekteja ja pienempiä kehitystöitä jo yli 15 vuoden ajan suomalaisille ja kansainvälisille SAP-asiakkaille.

“SAP-järjestelmämme kehitys on ollut joustavaa, täsmällistä ja kustannustehokasta yhdessä ISLET:n ja heidän Unkarin palvelukeskuksensa kanssa”, kertoo Outi Takala, SAP Service Manager, ABB Oy, Drives and Controls.

ABB on maailman johtava yritys sähkövoiman ja automaatioteknologian alalla. ABB:n tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden sekä liikenne- ja infrastruktuurialojen asiakkaiden kilpailukykyä ympäristön huomioiden. Suomessa ABB toimii noin 20 paikkakunnalla, ja se työllistää yli 5 000 henkilöä. Vuonna 2015 ABB:n liikevaihto Suomessa oli noin 2,2 miljardia euroa. ABB toimii kansainvälisesti yli sadassa maassa.

#ABB #SAP #järjestelmäuudistus #kumppanuus #referenssitarina #IsletGroup

Like what you read? Share this!