ABB käyttää SAP-toiminnanohjausjärjestelmää laajasti liiketoiminnassaan. ABB ja Islet ovat tehneet SAP-kehittämisyhteistyötä eri osa-alueilla vuodesta 2013 alkaen. Projektien lisäksi ABB ja Islet ovat kehittäneet ABB:n SAP-järjestelmää yhdessä jatkuvan pienkehityksen avulla, jolla järjestelmän toiminnallisuuksia on laajennettu ja rakennettu uusia liittymiä ulkopuolisiin järjestelmiin.

Vuonna 2014 ABB Drives toteutti mittavan integraatioprojektin yhdessä Isletin kanssa. Projektissa otettiin käyttöön uusi SAP-järjestelmän ja toisen pilvipohjaisen järjestelmän yhdistävä tiedonkäsittelyprosessi, joka on kehitetty täsmällisesti vastaamaan ABB:n yksilöllisiä tarpeita. Integroitu ja automatisoitu tiedonkulku parantavat tiedon käsittelyn varmuutta ja tehostavat koko prosessia. Integraatioprojektin tuottamat hyödyt ovat osoittautuneet merkittäviksi, ja toteutettua ratkaisua laajennetaan tällä hetkellä maailmanlaajuisesti ABB:n käyttöön.

Isletin Unkarin palvelukeskuksella, jonka asiantuntijoilla on laaja-alaista SAP -ohjelmointi- ja -sovelluskonsultointiosaamista, on ollut aktiivinen rooli ABB Drives -yksikön SAP-järjestelmän kehityshankkeissa. Suomalainen projektikoordinaattori johti kehitystyötä, joka toteutettiin Isletin Unkarin-palvelukeskuksessa. Kommunikointi samalla aikavyöhykkeellä sijaitsevien asiantuntijoiden kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. Työt on toteutettu joustavasti ABB:n tarpeiden mukaan aikataulussa pysyen. Isletin Unkarin palvelukeskus on toteuttanut isompia projekteja ja pienempiä kehitystöitä jo yli 15 vuoden ajan suomalaisille ja kansainvälisille SAP-asiakkaille.

“SAP -järjestelmämme kehitys on ollut joustavaa, täsmällistä ja kustannustehokasta yhdessä Isletin ja heidän Unkarin palvelukeskuksensa kanssa.” Outi Takala, SAP Service Manager, ABB Oy, Drives and Controls

ABB on maailman johtava yritys sähkövoiman ja automaatioteknologian alalla. ABB:n tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden sekä liikenne- ja infrastruktuurialojen asiakkaiden kilpailukykyä ympäristön huomioiden. Suomessa ABB toimii noin 20 paikkakunnalla, ja se työllistää yli 5 000 henkilöä. Vuonna 2015 ABB:n liikevaihto Suomessa oli noin 2,2 miljardia euroa. ABB toimii kansainvälisesti yli sadassa maassa.