ISLET Group on paketoinut valmistavan teollisuuden yrityksille kattavan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton. ISLET SMART PRODUCTION on SAP:n kvalifioima kumppaniratkaisu, joka perustuu SAP Business ByDesign -teknologiaan.

Paketoitu kokonaisratkaisu antaa tuotannollisille yrityksille reaaliaikaisen näkymän toiminnan tärkeimpiin lukuihin ja standardoi tukiprosessit. Se auttaa ohjaamaan kysynnän suunnittelua ja optimoimaan varaston arvoa, parantaen samalla saatavuutta. SAP Business ByDesign tukee tuotannon kapasiteetin optimointia sekä resurssien hyödyntämistä sisäänrakennetulla tuotannonsuunnittelulla. Myyntiin ratkaisu tuo mitattavuutta ja reaaliaikaisuuden kautta proaktiivista myynnin johtamista tiedolla.

Uuden sukupolven SAP Business ByDesign -toiminnanohjausratkaisun avulla PK-sektorin valmistavan teollisuuden yritykset saavat liiketoimintaansa arvokasta tietoa juuri oikeaan aikaan ja pystyvät ohjaamaan toimintaansa tietoon perustuen. Ratkaisu tuo yhtenäisyyttä ja kustannustehokkuutta toiminnanohjaukseen, mahdollistaen kasvun uudenlaisille palveluille ja liiketoimintamalleille.

SAP Business ByDesign on moderni pilvipohjainen SAP-ratkaisu, joka on suunnattu PK-yritysten koko liiketoiminnan ohjaukseen ja ydinprosessien hallintaan. Ratkaisu on laajasti kansainvälisillä markkinoilla käytetty älykäs, tietoturvallinen ja helposti integroitava toiminnanohjausjärjestelmä.

 

 

 

Keväällä 2019 SAP ja ISLET Group julkaisivat yhteistyönsä SAP Business ByDesign toiminnanohjausratkaisuun liittyen.

Lataa paketoidun SMART PRODUCTION -ratkaisun kuvaus ja lue lisää hinnoittelusta sekä projektin kestosta ja kattavuudesta:

 

Olemme paketoineet toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myös asiantuntijayrityksille.

 

Löydät ISLET SMART PRODUCTION -kuvauksen SAP:n sivuilta täältä.

 

 

 

#SAPBusinessByDesign #toiminnanohjaus #IsletGroup #SAP #ERP #paketoituratkaisu #valmistavateollisuus #tuotannollisetyritykset #SMARTPRODUCTION

OTA YHTEYTTÄ:
Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266
Like what you read? Share this!