Tulevaisuuden rakentajana tunnettu rakennusalan konserni Sikla suunnittelee ja rakentaa yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. Koko konsernin missio on parempien käyttäjäkokemusten tuottaminen ja yrityksen toiminnan ytimessä ovat tilojen käyttäjät. Konserni on kasvanut vauhdilla; niin nopeasti, etteivät käytössä olevat järjestelmät ole pysyneet mukana. Näin ollen Sikla lähti etsimään modernia toiminnanohjausratkaisua ja asiantuntevaa kumppania sen toimittamiselle. Tulevaisuuden rakentaja valitsi pilvipohjaisen SAP Business ByDesign -ratkaisun teknologiakseen ja ISLET Group:in kumppaniksi toteutukseen.

Tulevaisuuden kasvumme tueksi käynnistimme vuonna 2019 Sikla-konsernissa Kestävä Kasvu -hankkeen, jossa tavoitteemme on tehdä suuri digiloikka toimintamme tehostamiseksi. Useista läpikäymistämme vaihtoehdoista valitsimme SAP:n pilvipohjaisen toiminnanohjausratkaisun ja kumppaniksemme ISLET Group:n. Isletin tekemisestä huokuu kokemus, ammattitaito sekä positiivinen energia.

Janne Nieminen

Toimitusjohtaja, Sikla Group

Siklan uusi toiminnanohjausratkaisu kattaa henkilöstöhallinnon, talouden, hankinnan, myynnin, tuotannon sekä projektiliiketoiminnan osa-alueet. Siklan tavoitteet toiminnanohjausratkaisulle ovat tiedolla johtaminen ja faktapohjainen päätöksenteko kaikilla organisaatiotasoilla mahdollistaen kasvun myös tulevaisuudessa. Lisäksi toimintojen ja projektien aikataulutettu ohjaus läpi organisaation ja prosessien sekä käyttäjäystävällisyys olivat keskiössä teknologiavalinnassa.

Tietojärjestelmämme eivät enää tukeneet liiketoimintaa. Käytössämme oli useita osin päällekkäisiäkin järjestelmiä, joiden välillä tieto ei liikunut. Lähdimme hakemaan kokonaisvaltaista, modernia, käyttäjäystävällistä ja integroituvaa toiminnanohjausratkaisua sekä kokenutta kumppania projektin läpivientiin.
Sami Tissari

Tietohallintojohtaja, Sikla Group

Sikla valitsi yhteistyökumppanikseen ISLET Group:in sen asiantuntevan ja innostuneen tiimin ansiosta. Kuten Sikla, myös ISLET Group tarjoaa kestäviä ratkaisuja ja on mukana rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa.

 

 

——

Sikla on vuonna 2007 perustettu rakennusalan konserni, joka rakentaa yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulun läheisyydessä Tupoksessa ja elementtitehdas Limingassa. Toimipisteitä on lisäksi Tampereella ja Vantaalla. Sikla-konserni on kasvanut kannattavasti koko olemassaolonsa ajan, ja työllistää suoraan noin 180 henkilöä. Sikla tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka vahvuutena on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö läpi koko ketjun suunnittelusta tuotantoon. Siklan toiminnan keskiössä on tilan käyttäjä. Konserni on linjannut strategiassaan parempien käyttäjäkokemusten tuottamisen koko konsernin missioksi.

Lue lisää SAP:n kvalifioimista ISLETin paketoimista pilvipohjaisista toiminnanohjausratkaisuista, jotka perustuvat SAP Business ByDesign -teknologiaan.

 

 

 

 

#Sikla #tulevaisuudenrakentaja #tehtysulle #parempiakäyttäjäkokemuksia #ISLETGroup #SAP #BusinessByDesign #Pilvi #Toiminnanohjaus #ERP #SAPBusinessByDesign

Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266

Like what you read? Share this!