ISLET Group on paketoinut kattavan taloushallinnon ratkaisun käyttöönoton. ISLET SMART FINANCE on SAP:in kvalifioima kumppaniratkaisu, joka perustuu SAP S/4HANA Cloud -teknologiaan.

Kokonaisvaltaisen ja integroidun taloushallinnon ratkaisun avulla yritykset saavat reaaliaikaisen näkymän taloutensa tärkeimpiin lukuihin, automatisoiden ja tehostaen talousprosesseja. Ratkaisu mahdollistaa yrityksen transformaation parantaen taloushallintoa kasvun sekä kannattavuustavoitteiden tueksi. Ratkaisu auttaa vähentämään talouden kustannuksia ja optimoimaan käyttöpääomaa.

ISLET SMART FINANCE sisältää parhaat käytännöt ostosta-maksuun ja tilauksesta-käteiseen -prosesseihin. Ratkaisu helpottaa laskujen käsittelyä, lisää tilaukseen perustuvaa ostamista ja automatisoi laskujen hyväksyntää. Ratkaisun kattava, sisäänrakennettu analytiikka mahdollistaa tilausten elinkaaren seuraamisen reaaliajassa. Ratkaisun avulla voit myös parantaa kassavirtaa tehokkaalla perinnällä ja kassanhallinnalla, sekä nopeuttaa ja suoraviivaistaa kauden sulkemisprosessia.

 

 

 

Lataa Smart Finance paketin kuvaus ja lue lisää hinnoittelusta sekä projektin kestosta ja kattavuudesta:

 

 

Löydät ISLET SMART FINANCE -kuvauksen SAP:n sivuilta täältä.

Olemme paketoineet myös toiminnanohjauksen helpon käyttöönoton tuotantoyrityksille.

 

 

#SAPS4HANA #toiminnanohjaus #IsletGroup #SAP #ERP #paketoituratkaisu #talous #taloudenhalllinta #SMARTFINANCE

OTA YHTEYTTÄ:
Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266

Like what you read? Share this!