Oletpa sitten asiakkaamme, kumppanimme tai työntekijämme, olet aina osa saaremme yhteisöä, olet isletter. Isletter on aito ja konstailematon, työtä pelkäämätön. Saarensa ankarissa olosuhteissa hän on tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään
silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Hänet tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Hänen kädenpuristuksensa on luja, ja hän katsoo sinua silmiinuteliaasti. Saman tien hän kutsuu sinut saarelleen istumaan nuotion äärelle, ojentaa emalimukillisen vahvaa kahvia, ja sanoo: “Kerrohan, missä mennään, mitä kuuluu?” Hänen saarellaan maailma on vähän kauempana, siellä on rauhaa sekä aikaa kohdata ja käydä läpi kaikkea sitä, mitä odotat tulevaisuudelta ja mistä unelmoit.

Kun tulee puhe tulevaisuudesta, isletter harppoo pitkin askelin merenrantaan, hyppää tottuneesti kiveltä toiselle, nostaa kiikarit silmilleen ja katsoo kauas horisonttiin. Hän ei todellakaan pelkää katsoa kauemmas. Hän ei hötkyile maailman muuttuessa ympärillä. Samaan aikaan hän on kuitenkin aina valmis ottamaan uuden vastaan, ja avaa sinullekin yhä laajemman näkymän silmiesi eteen. Isletterin tunnistaa punaisesta piposta, joka on kuin hänen hänen raikas ja iloinen persoonansa. Hän kertoo sinulle tarinoita luonnosta ja siitä, miten tärkeää on elää vastuullisesti. Hän tekee kestäviä ratkaisuja. Hänen luonaan olet turvassa, sillä olet ystävän luona.