Islet on tehnyt uuden ratkaisupaketoinnin taloustoimintojen uudistamiseksi pohjautuen SAP S/4HANA Cloud -teknologiaan. SAP:n kvalifioima paketointi vastaa asiakkaiden toiminnanohjaustarpeisiin erityisesti taloushallinnan alueella, tuoden mukanaan useita liiketoimintahyötyjä ja uusia mahdollisuuksia.

Islet Smart Finance on kokonaisvaltainen paketointi yrityksille, jotka etsivät talousjohtoista ERP-ratkaisua. Ratkaisu kattaa talouden operaatiot, kirjanpidon ja kausien sulkemisen, kustannusten hallinnan ja kannattavuuslaskennan, laskutuksen ja laskujen käsittelyn, tulojen hallinnan ja raportoinnin sekä kassanhallinnan osa-alueet. Paketointi on SAP:in kvalifioima ratkaisu, jossa yhdistyvät markkinajohtaja SAP:n jatkuvat innovaatiot ja parhaiden käytäntöjen mukaiset prosessit, sekä Isletin vankka talouden prosessiosaaminen. Paketointi tarjoaa asiakkaille nopeaa lisäarvoa sekä käyttöönottoprojektissa matalat riskit ja kustannustehokkaan projektin läpiviennin. 

 

 

SAP S/4HANA on helposti omaksuttava ja käyttökokemukseltaan moderni toiminnanohjausratkaisu. Pilvipohjaisena se on tulevaisuuden kestävä ja päivittyy jatkuvasti. Pilvipohjaisuus mahdollistaa yrityksen palveluiden helpon skaalautumisen ja toiminnan laajentamisen sekä uudet innovaatiot ja kokeilut. Ratkaisun tarjoama käyttökokemus on johdonmukainen ja intuitiivinen, tehden työstä helpompaa ja tehokkaampaa sekä prosesseista automatisoidumpia.

Useat yritykset uudistavat ja digitalisoivat ensimmäisten toimintojen joukossa talouden hallintansa, sillä kaikki organisaation toimijat tarvitsevat talousjärjestelmän tietoja: niin myynti, osto, logistiikka kuin tuotantokin. Ajantasaisen tiedon saanti muihin toimintoihin integroidusta talousjärjestelmästä takaa läpinäkyvyyden ja sujuvat päivittäiset operaatiot. Ratkaisun sisäänrakennettu analytiikka tarjoaakin liiketoiminnan tärkeimmät raportit visuaalisessa muodossa suoraan ERP-ratkaisusta. Lue lisää täältä.

Isletillä on paljon kokemusta asiakkaiden talouden toimintojen virtaviivaistamisesta SAP S/4HANA ratkaisun avulla, ja ratkaisupaketointi sujuvoittaa käyttöönottoja entisestään. Voimme suositella SAP S/4HANA ratkaisua ja Islet Smart Finance -paketointia yrityksille, jotka hakevat vahvaa kasvua ja haluavat suoraviivaistaa talouden prosesseja sekä automatisoida tehtäviä.

Arto Saarinen

Partner Solution Adoption Director, Nordic & Baltic, SAP Finland

 

Paketointi löytyy myös SAP:in Partner Package Finder -sivuilta: Islet Smart Finance

 

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

 

#IsletGroup #Taloushallinto #Talous #Automatisaatio #läpinäkyvyys #innovaatiot #SAP #S4HANA #Finance

Like what you read? Share this!