Aarnion strategian yksi virstanpylväistä on innovointi ja jatkuva parantaminen. Tukkukauppa toimiikin määrätietoisesti pysyäkseen kehityksen kärjessä. Aarnio lunastaa jatkossakin lupauksen asiakkaille kehittämällä toiminnanohjaustaan.Vuonna 2016 ISLET:n kanssa toteutetun toiminnanohjausjärjestelmän päivitysprojektin avulla Aarnio otti tärkeän askeleen kohti SAP HANA -teknologiaa ja sen tuomia uusia kehitysmahdollisuuksia. Tällä tavoin tukkukauppa varmistaa, että pystyy myös tulevaisuudessa vastaamaan jatkuvasti uudistuviin tarpeisiin markkinassa.

ISLET toimi vahvasti mukana projektissa. Tarkka projektisuunnitelma, vahva projektinveto sekä toimiva ja avoin kommunikaatio eri osapuolten välillä mahdollistivat projektin onnistuneen läpiviennin. Projektin toteutus oli tehokas ja sovitut aikataulut pitivät koko projektin toteutuksen ajan. Aarnion valintaan vaikuttivat Isletin luotettavuus, sitoutuminen, tietotaito sekä kommunikaatiotaidot, joita testattiin jo ennen projektin alkua. Näin Aarnio pystyi varmistumaan oikean yhteistyökumppanin valinnasta.

Aarnio näkee ISLET:n vahvuuksiksi ammattitaitoisen projektinhallinnan ja yhteistyön sujuvuuden. Myös ISLET:n Unkarin palvelukeskuksen osaavat ohjelmointiasiantuntijat osoittautuivat arvokkaaksi projektin toteutuksessa. Uuden SAP-toiminnanohjausjärjestelmän version avulla Aarnio mahdollistaa tulevaisuuden digitalisaation tuomat liiketoimintamahdollisuudet sekä toimintakykynsä jatkuvan parantamisen. Aarnio suosittelee lämpimästi ISLET:iä kumppaniksi projektien toteutukseen.

“Toteutimme ISLET:n kanssa onnistuneen toiminnanohjausjärjestelmän päivitysprojektin, jossa otimme askeleen kohti SAP HANA:a ja sen tuomia uusia kehitysmahdollisuuksia”, kertoo Aki Pousar, Wihuri Oy Aarnion kehitysjohtaja.

Korkealuokkainen palvelu ja yli sadan vuoden perinteet ovat tehneet Wihuri Oy Aarniosta yhden Suomen suurimmista päivittäistavaratuotteiden tukkukaupasta. Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku tarjoaa lähes 30.000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttö-tavaroita. Aarniolla on myös kattava alkoholituotevalikoima HoReCa-sektorin, julkishallinnon sekä huoltoasemien ja vähittäiskaupan asiakkaille. Metro on valtakunnallinen ketju, joka on paikallisesti läsnä 25 pikatukulla sekä koko maan kattavalla toimitusmyynnillä ja asiakaslähtöisesti räätälöidyllä myyntiorganisaatiolla. Metro-tukku palvelee päivittäin yli 30 000 asiakasta ja yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 500 miljoonaa euroa.

Maanlaajuisen tukku- ja toimitusmyynnin lisäksi Metro on paikallisesti läsnä yli 20 pikatukun verkostolla, mikä takaa asiakkaille nopean toimituksen ympäri Suomen.

#Wihuri #Aarnio #IsletGroup #innovointi #kumppanuus #yhteistyö

Like what you read? Share this!