ISLET Group on paketoinut kattavan toiminnanohjausratkaisun käyttöönoton tuotantoyrityksille. ISLET SMART MANUFACTURING on SAP:in kvalifioima kumppaniratkaisu, joka perustuu SAP S/4HANA Cloud -teknologiaan.

Ratkaisun avulla hallinnoit eri tuotantostrategioita, myös monimutkaisissa tuotantoympäristöissä, ja varmistat läpinäkyvyyden kapasiteetin hallintaan ja tuotekustannuslaskentaan. Ratkaisu sisältää tuotannollista toimintoa tukevat toiminallisuudet sisältäen tilauksesta-laskutukseen, suunnittelusta-valmistukseen ja ostoista-maksuun prosessit. Ratkaisun skaalautuvat ja kattavat toiminnallisuudet voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Ratkaisun avulla johdat alihankintaoperaatioita tehokkaasti yhteistyössä sisäisen tuotannon kanssa ja pystyt synkronoimaan sisäiset materiaalivirrat tehokkaalla tuotannolla. Pystyt myös helposti optimoimaan varaston arvoa ja parantamaan samalla tuotteiden saatavuutta.

ISLET SMART MANUFACTURING mahdollistaa jakeluketjun eri variaatioiden hallinnan. Se täydentää tuotannon kyvykkyyksiä taloushallinnon toiminallisuuksilla, jotka ovat maailman laajiten käytetyt. Lisäksi ratkaisun saa käytöön nopealla aikataululla hyödyntäen valmista ratkaisumallia.

 

 

 

Lataa Smart Manufacturing paketin kuvaus ja lue lisää hinnoittelusta sekä projektin kestosta ja kattavuudesta:

 

 

Löydät ISLET SMART MANUFACTURING -kuvauksen SAP:n sivuilta täältä.

Olemme paketoineet myös taloudenhallinnan järjestelmän käyttöönoton.

 

 

#SAPS4HANA #toiminnanohjaus #IsletGroup #SAP #ERP #paketoituratkaisu #tuotantoteollisuus #tuotannollisetyritykset #SMARTMANUFACTURING

OTA YHTEYTTÄ:
Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266
Like what you read? Share this!