DATA- JA ANALYTIIKKAPALVELUT

Modernit data-alustaratkaisut pilvessä mahdollistavat analytiikan kehittämisen liiketoiminnan tueksi. Edistyneet visualisointityökalut auttavat luomaan keskitettyjä näkymiä, jotka vähentävät käsin tehtävää työtä ja päätösten tekemistä mututuntuman perusteella.

ISLET tarjoaa palveluita datan ja analytiikan ratkaisuiden kaikkiin vaiheisiin, strategian luonnista määrittelyyn, suunnitteluun, teknologiavalintojen tueksi, sekä tietenkin teknisen toteutuksen ja proaktiiviset ylläpitopalvelut.

 

Janne Anttila

OTA YHTEYTTÄ
Janne Anttila
CBO Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Datakonsultointi

Konsulttimme ovat kokeneita, näkemyksellisiä ja rohkeita – he auttavat sinua ymmärtämään organisaatiosi nykytilan laatikon ulkopuolelta ja luomaan konkreettisen tiekartan, jolla navigoit kohti tavoitetilaa. Tiimimme on tuottanut datakonsultointipalveluita vuosien ajan Suomen suurimmille yrityksille, pk-yrityksille ja useille julkisen sektorin organisaatioille. Tuomme sinulle asiantuntevan näkemyksen ja arvion nykytilasta, voimme tehdä nykyisille ratkaisuillenne terveystarkastuksen (tai auditoinnin), toimittaa konkreettisen suunnitelman pilveen siirtymisestä kustannusarvioineen, määritellä organisaationne tiedolla johtamisen tavoitetilan tai luoda kokonaisvaltaisen datastrategian kehityksen tueksi.

Datakonsultointipalveluidemme ytimessä on konkretia ja teknologiariippumattomuus. Emme ole minkään yksittäisen teknologian sanansaattajia, emmekä jätä työtämme abstraktille tasolle pilvilinnoihin tai esittele liian yksityiskohtaista teknistä hölynpölyä. Otamme huomioon ison kuvan, unohtamatta olennaisia nyansseja ja tuotamme sinulle toteutuskelpoiset suunnitelmat, tiekartat ja sisällön määritykset vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olemme teknologia- ja tuoteriippumaton, joten voit luottaa siihen, että ideamme ja ehdotuksemme taustalla ei ole piiloagendaa. Vuosien työn tuloksena meille on hioutunut valmiit metodologiat, materiaalipohjat ja työkalut, jotka mahdollistavat suoraviivaiset ja kustannustehokkaat toimeksiannot.

Datakonsultointipalveluillamme on 100 % tyytyväisyystakuu, hinta on tyypillisesti kiinteä ja toimeksianto laskutetaan vasta hyväksytyn toimituksen jälkeen.

Datastrategia

Strategiahankkeen tyypillinen tavoite on luoda asiakasorganisaatiolle datastrategia tai analytiikka-/BI-strategia. Strategia sisältää nykytilan analyysin, konkreettisen kuvauksen tavoitetilasta, suunnitelman siihen pääsemisestä, olennaiset vaihtoehtoiset teknologiaskenaariot vertailtuna, arkkitehtuurikuvaukset ja tiekartan/projektoinnin. Strategiassa otetaan kantaa arkkitehtuurin, teknisten ratkaisuiden lisäksi myös organisoitumiseen, sekä toimintatapoihin/prosesseihin. Lisäksi voidaan tarkastella asiakkaan palveluiden kehittämistä datan avulla.

Terveystarkastus

Terveystarkastuksessa (auditointi) käymme nykyisen ratkaisusi läpi eri näkökulmista tarkasteltuna. Lopputuloksena syntyy konkreettinen listaus ehdotetuista muutos- ja korjaustöistä liittyen ratkaisun eri osa-alueisiin.

Pelastuspalvelu

Pelastuspalvelu kutsutaan apuun, kun tilanne on epäselvä tai kehityshankkeesi on jo karahtanut kiville. Teemme nopeasti pelastussuunnitelman kurssin korjaamiseksi, sisältäen konkreettisen toimenpidesuunnitelman, aikataulutuksen, projektoinnin ja kustannusarvion.

Teknologiaevaluointi

Teknologiaevaluointi voi sisältää koko data-alustaratkaisun tai yhden osan siitä, esimerkiksi analytiikka/visualisointiratkaisun. Tyypillisesti palvelua käytetään kun halutaan selvittää mikä olisi paras työkalu- tai teknologiaskenaario omalle organisaatiolle. Palvelussa luodaan konkreettinen vertailu pisteytettynä ja painottaen asiakasorganisaatiolle olennaisia asioita. Loppuraportti mahdollistaa pilotointi / Proof-of-Concept hankkeen aloituksen tietyllä/tietyillä teknologioilla tai suoraan teknologian hankinta päätöksen ja kehittämisen aloittamisen.

Näiden lisäksi toimitamme erilaisia räätälöityjä toimeksiantoja.

 

Data- ja analytiikkaratkaisut

Palveluihimme kuuluu koko analytiikkaratkaisun suunnitteleminen ja toteuttaminen integraatioista tietoalustaan, sekä analytiikkaan ja visualisointeihin. Tuotamme sujuvia järjestelmäintegraatioita suosituilla työkaluilla ja teknologioilla, suunnittelemme ja toteutamme data-alustoja ja tietovarastoja,jotka toimivat tiedolla johtamisen vahvana peruskalliona ja mahdollistavat innovatiivisten liiketoimintaratkaisuiden kehittämisen. Aina käsitemallinnuksesta raakaan tekniseen toteutustyöhön.

Datan siirtely ja tallennus ei koskaan tuo arvoa sellaisenaan vaan datasta täytyy muodostaa modernien työkalujen avulla visuaalisia kokemuksia, ovat ne sitten eri käyttäjäryhmille tai rooleille tarkoitettuja kokonaisratkaisuja, erilaisia teemoihin liittyviä dashboardeja tai yksittäisiä raportteja. Toteutamme ratkaisuja johtavilla teknologioilla kuten Microsoft, Snowflake, TimeXtender, Qlik, Tableau ja SAP.

 

LUE LISÄÄ
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.