Toimintasuunnitelma tarkastelee ja arvioi nykyisen Azure (tai SQL Server/Hybrid) Analytics -ratkaisusi eri näkökulmista ja tarjoaa konkreettisen toimintasuunnitelman tulevaisuutta varten.

Islet on paketoinut toimintasuunnitelman arvioidakseen asiakkaidensa nykyisen Microsoft Azure -analytiikkaratkaisun Azure Analytics Health Checkin avulla. Arviointi perustuu parhaisiin käytäntöihin, referenssiarkkitehtuureihin ja Microsoftin pilviadaptointikehykseen. Tavoitteena on varmistaa, että ratkaisu on tulevaisuuden kannalta turvattu ja toimii perustana matkallasi kohti datavetoista organisaatiota.

Arvioinnissa nykyinen Microsoft Azure -data- ja analytiikkaratkaisu (tai sen osat, mukaan lukien mahdolliset vanhat paikalliset SQL Server -ratkaisut) käydään läpi eri näkökulmista. Tuloksena on konkreettinen luettelo ehdotetuista muutoksista ja parannuksista eri osa-alueisiin liittyen, verrattuna parhaisiin käytäntöihin.

ISLET AZURE ANALYTICS HEALTH CHECK :iä suositellaan kaikille organisaatioille, erityisesti IT-osaston tai liiketoiminnan sidosryhmille, jotka ovat huolissaan nykyisestä Azure-analytiikkaratkaisustaan tai hybridiratkaisuista, mukaan lukien paikalliset vanhat järjestelmät. Tämä terveystarkastus tuo lisäarvoa myös silloin, kun ongelmat eivät ole vielä selvillä, mutta organisaatio haluaa varmistaa, että sen dataomaisuuden perusta on tulevaisuudessa turvattu.

Lataa esite “Islet Azure Analytics Health Check”: 

Data and analytics, health check, Microsoft Azure

 

Löydät ratkaisumme myös Microsoft AppSource -palvelusta.

 

#IsletGroup #Microsoft #Azure #data #analytiikka #datakonsultointi #healthcheck #cloud #datadriven #bestpractices

Ota yhteyttä:
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!