Johdantotyöpaja ja POC-käyttöönotto

IIslet Group on pakannut kattavan Proof of Concept (POC) -palvelun, joka on räätälöity kaikenkokoisille organisaatioille, jotka haluavat ymmärtää paremmin Microsoft Fabricin ominaisuuksia alan parhaiden käytäntöjen avulla ja testata sen ominaisuuksia nopealla POC-käyttöönotolla.

POC-palvelu sisältää:

  1. Johdantotyöpajan, jossa Isletin asiantuntijat arvioivat ja analysoivat asiakkaan nykytilannetta, esittelevät osallistujille Microsoft Fabricin maailmaa ja esittelevät sen tärkeimmät ominaisuudet, parhaat käytännöt ja käyttötapaukset.
  2. Toisessa vaiheessa Proof-of-Concept-toteutus tapahtuu asiakkaan omassa ympäristössä. Tämä vaihe sisältää kattavuuden määrittämisen, tietojen hallinnan, Power BI -raportoinnin ja raportin vahvistuksen.
  3. Lopuksi saat etenemissuunnitelmaan, jossa hahmotellaan seuraavat vaiheet ratkaisun laajentamiseksi.

Palvelun avulla asiakas saa kattavan käsityksen Microsoft Fabricin ominaisuuksien käyttöönotosta ja hyödyntämisestä. He saavat täysin toimivan Proof of Concept -toteutuksen ja etenemissuunnitelman toteutuksen laajentamiseksi kattamaan uusia käyttötapauksia, tietolähteitä ja tiedonhallintaominaisuuksia.

Lataa esite:

 

Löydät ratkaisumme myös  Microsoft AppSource -palvelusta.

 

#IsletGroup #Microsoft #Fabric #data #analytics #dataconsulting #proofofconcept #poc #workshop #bestpractices #powerbi #datamanagement

Ota yhteyttä:
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!