Suomalainen konglomeraatti Wihuri on aloittanut merkittävän digitaalisen muutosprojektin Teknisen Kaupan liiketoiminnassaan, yhteistyössä johtavan tietojenhallinnan ja analytiikan ratkaisutoimittajan, Islet Groupin, kanssa. Projektissa hyödynnetään Microsoft Azuren tietoalustaa, mikä on mullistanut Wihurin lähestymistavan tietojenhallintaan ja analysointiin, johtaen merkittäviin parannuksiin liiketoiminnassa ja päätöksenteossa.

 

Data Lakehouse -arkkitehtuuri

Innovatiivinen ratkaisu perustuu Azure Synapse Analyticsin, Azure Data Laken, Synapse Pipelinesin, Delta Laken ja Azure SQL Serverless poolin käyttöönottoon – tätä lähestymistapaa kutsutaan yleisesti “Data Lakehouse” -arkkitehtuuriksi. Lähestymistapa mahdollistaa suuren joustavuuden, skaalautuvuuden ja kehittyneet analytiikkatoiminnot, jotka ovat elintärkeitä Wihurin kokoiselle organisaatiolle.

Tavoitteenamme oli toteuttaa moderni, skaalautuva ja joustava tietoarkkitehtuuri, joka tukisi tulevaa kasvuamme ja liiketoimintamme muuttuvia tarpeita. Azure-alustan tarjoama Data Lakehouse-lähestymistapa osoittautui täydelliseksi valinnaksi meille. Islet on erinomainen valinta tieto- ja analytiikkaratkaisujen kumppaniksi.

Juha-Matti Heino

CIO, Wihuri Group

Lisäksi Aecorsoft Data Integratoria käytettiin SAP-tietojen siirtämiseen Azure Data Lakeen, varmistaen saumaton datavirta SAP-järjestelmistä Azure-pilvipalvelualustalle. Innovatiivisten ominaisuuksiensa, kuten Super Delta, ansiosta se mahdollistaa nopean markkinoillepääsyn ja helpon datan siirtämisen.

 

Liiketoimintaa mullistava vaikutus

Data-alustan päällä käytetään Power BI:tä, joka tarjoaa oivallista analyysiä liiketoiminnan käyttäjille. Alusta on virtaviivaistanut päätöksentekoprosessia, mahdollistaen käyttäjille intuitiivisemman datan ymmärtämisen ja tehokkaamman datavetoisten päätösten tekemisen.

 

Avoin, sitoutunut ja innovatiivinen yhteistyö

Isletin näkökulmasta projekti oli mielenkiintoinen mahdollisuus toimittaa huippuluokan Azure-pohjainen ratkaisu suurelle yritykselle.

Olimme innoissamme työskentelystä Wihurin kanssa tässä muutosprojektissa. Heidän avoimuutensa innovatiivisille ratkaisuille ja sitoutumisensa datanhallinnan parantamiseen tekivät heistä ihanteellisen kumppanin hankkeeseen.

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data ja analytiikka, Islet Group

Projektin menestys toimii osoituksena Azure-alustan ja Data Lakehouse -lähestymistavan kyvykkyyksistä, avaten tien vastaaville muutoksille muissa organisaatioissa.

 

Tulevaisuuteen katsoen

Projektin onnistunut toteutus on luonut vakaan perustan Wihurin tuleville dataprojekteille. Heidän jatkaessaan kasvuaan ja kehittymistään, Azure-alustan joustavuus ja skaalautuvuus jatkavat heidän muuttuvien tarpeidensa tukemista, varmistaen, että he pysyvät datavetoisten päätösten eturintamassa.

Ratkaisumme vaikutuksen näkeminen Wihurin toiminnassa ja päätöksentekoprosessissa todistaa nykyaikaisen, joustavan ja skaalautuvan tietoalustan tehon. Odotamme innolla, että voimme tukea Wihuria, kun he jatkavat Azure-alustan hyödyntämistä tiedonhallinta- ja analytiikkatarpeissa.

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data ja analytiikka, Islet Group

 

 

– – – – –

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on ollut jo usean vuosikymmenen ajan tunnettu alansa johtavana asiantuntijana ja luotettavana kauppakumppanina. Yritys tarjoaa kattavat palvelut korkealaatuisten tuotteiden myynnistä ammattimaiseen tuotetukeen.

 

 

Janne Anttila

Chief Business Officer, Data and Analytics, Isletter

janne.anttila@isletgroup.fi

+358 45 672 8569

 

 

#IsletGroup #Wihuri #WihuriTekninenKauppa #asiakastarina #DataLakehouse #dataarkkitehtuuri #PowerBI #data #analytiikka #Azure #Microsoft

Artikkelin kuvaoikeudet: Wihuri Tekninen Kauppa

Like what you read? Share this!