Power BI:n aloitustyöpaja: Keskeiset ominaisuudet ja vertailu johtavien tuotteiden (Tableau ja Qlik Sense) kanssa. Tiedonkeruu ja arkkitehtuurin & käyttöönottostrategian esittely

 

Islet on suunnitellut Microsoft Power BI on Azure Kickstart -työpajan organisaatioille, jotka jo käyttävät Power BI -työkalua ja haluavat hyödyntää sen täyttä potentiaalia, sekä niille, joille Power BI on uusi ja he haluavat tutkia sen mahdollisuuksia ennen käyttöönottoa. Työpaja tarjoaa arvokasta tietoa Power BI:sta ja sen keskeisistä ominaisuuksista.

Kickstart -työpaja

  • sisältää johdatuksen, jossa Isletin asiantuntijat esittelevät Power BI:n keskeiset ominaisuudet ja käyttötapaukset.
  • lisäksi vertailemme Power BI:ta muihin johtaviin analytiikkatuotteisiin, kuten Tableau ja Qlik Sense, ymmärtääksemme sen kilpailuedut.
  • keskittyy etuihin ja ominaisuuksiin, jotka sopivat organisaatioonne ja liiketoimintamalliinne. Jaamme myös kokemuksia ja parhaita käytäntöjä muista organisaatioista.

Tämän yksipäiväisen aloitustyöpajan päätteeksi osallistujat saavat hyvän käsityksen Power BI:n mahdollisuuksista ja vaatimuksista sen käyttöönottoa varten organisaatiossaan. Islet toimittaa myös alustavan arkkitehtuuri ja käyttöönottostrategian, räätälöitynä organisaationne ainutlaatuiseen tilanteeseen.

Lataa Power BI on Azure Kickstart -työpajan esite:

 

Löydät ratkaisumme myös Microsoft AppSource-palvelusta.

 

#IsletGroup #Microsoft #PowerBI #data #analytiikka #datakonsultointi #työpaja #aloitus

Ota yhteyttä
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!