Analyysiarvioinnin tavoitteena on luoda datastrategia (tai kehityssuunnitelma analytiikka-alueelle), joka sisältää nykytilan analyysin, tiedonkeruun, analyysin ja toimintasuunnitelman konkreettisella tiekartalla.

Islet Group on paketoinut analyysiarvioinnin kaikenlaisille organisaatioille. Kehityssuunnitelma sisältää Data- ja analytiikka-arviointeja, ja tavoitteena on luoda kattava datastrategia (tai kehityssuunnitelma) asiakasorganisaatiolle. Arviointi sisältää nykytilan analyysin, konkreettisen kuvauksen tavoitetilasta, suunnitelman sen saavuttamiseksi, asiaankuuluvat teknologiakomponenttien skenaariot sekä niiden evaluointi, arkkitehtuurikuvaukset ja realistisen tiekartan/suunnittelun.

Työ sisältää näkökulman teknologioihin, dataan, hallintomalleihin, prosesseihin, toimintatapoihin ja organisaatioon. Työ toteutetaan työpajoilla/haastatteluilla, dokumenttien/ratkaisujen tarkasteluilla ja lopputulos on dokumentointi, joka esitellään asiakkaiden sidosryhmille.

ISLET DATA STRATEGY on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat sparrauskumppanin määrittämään datastrategiaa tai yrityksille, jotka tarvitsevat apua nykyisen tilanteen ymmärtämiseen ja tulevan kohdetilan määrittelemiseen.

Lataa esite (Eng.):

 

Ratkaisu löytyy myös Microsoft AppSource:sta.

 

Muita ratkaisupaketointejamme:

SMART EMISSION CONTROL päästösovelluksen käyttöönotto. 

 

 

#Microsoft #ISLETGroup #DataStrategy #AnalyticsAssessment #kehityssuunnitelma

Ota yhteyttä
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!