Edistynyt työpaja parhaan käytännön lähestymistavan valitsemiseksi SAP datasiirtoon Azure-pohjaiselle tietoalustalle

Islet tarjoaa ”SAP datasiirtäminen Azure-tietoalustalle” -teemaista työpajaa, joka on suunniteltu organisaatioille, jotka jo käyttävät SAP ERP -järjestelmää ja suunnittelevat datan integroimista Azure-alustalle. Työpaja tarjoaa myös ohjeita yrityksille, jotka kohtaavat haasteita SAP (ECC / S/4HANA) datan integroinnissa modernille Azure-tietoalustalle.

25 vuoden vankalla kokemuksella erilaisista SAP-järjestelmistä sekä data- ja analytiikka-asiantuntijoidemme vuosikymmenten kokemuksella, Islet pystyy auttamaan asiakkaita luomaan älykkäitä, tulevaisuudenkestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Tiimillämme on laaja kokemus SAP-integraatioista, mukaan lukien kaikki SAP:n tarjoamat standardirajapinnat, SAP BW, datan noutaminen suoraan SAP-tietokannasta ja yleisimmät kolmannen osapuolen integraatiosovellukset. Olemme onnistuneesti konvertoineet monia SAP-järjestelmiä S/4HANA-maailmaan, siirtäen ja käyttäen niitä Microsoft Azure -pilvessä.

Työpajan aikana Isletin asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin, kuten:

  • Voimmeko käyttää Azure Data Factory HANA -liitintä?
  • Pitäisikö meidän käyttää kolmannen osapuolen työkalua, kuten Aecorsoft?
  • Pitäisikö meidän siirtää dataa SAP-taulukoista, noutajista vai toiminnallisista moduuleista?
  • Tarvitsemmeko SAP BW:tä kaikkeen tähän?

ja moniin muihin.

Koulutuksen päätteeksi osallistujilla on selkeä käsitys relevanteista vaihtoehdoista integroida SAP-data Azure-pohjaiseen tietoalustaan, ainutlaatuisen ympäristönsä eduista ja haitoista, sekä tarvittavasta arkkitehtuurista ja käyttöönottostrategiasta.

Lataa esite tutustuaksesi aikatauluun:

 

Löydät ratkaisumme myös Microsoft AppSource -palvelusta.

 

#IsletGroup #Azure #DataPlatform #data #analytiikka #datakonsultointi #workshop #työpaja #DevelopmentPlan #Architechture

Ota yhteyttä
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter

janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!