Edistynyt johdantokurssi Power Apps -sovelluksen ominaisuuksien tutkimiseen konkreettisten asiakas- ja käyttötapauksien kautta

Islet on suunnitellut Power Apps -työpajan organisaatioille, jotka eivät ole vielä hyödyntäneet Power Appsia tai haluavat tutkia sen koko potentiaalia. Vaikka Power Apps on tunnettu liiketoimintasovelluksistaan ja prosessien automatisointikyvyistään Microsoft Dynamicsin ja Dataversen avulla, tarjoaa se paljon muutakin. Työpaja menee näitä tunnettuja ominaisuuksia pidemmälle ja keskittyy myös vähemmän suosittuihin, mutta hyödyllisiin mahdollisuuksiin, jotka tarjoavat käytännön ratkaisuja.

Työpajan osallistujat oppivat, kuinka sisällyttää Power Apps Power BI -käyttöönottoon, tutkivat erilaisia käyttötapauksia viitetiedon kirjaamiseksi ja keräämiseksi sekä muita hyödyllisiä ideoita tietojen hallinnan ja keruun automatisointiin, helpottamiseen ja tehostamiseen organisaatiossa. Esitystä tukevat demot ja konkreettiset esimerkit jo toteutetuista asiakasratkaisuista. Lisäksi osallistujat saavat kattavan tietopaketin Power Platformista.

Työpajan aikana Isletin asiantuntijat vastaavat aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Työpajan päätteeksi osallistujat saavat:

  • selkeän käsityksen Power Platformista ja Power Appsista
  • laajemman tiedon siitä, kuinka Power Platform voi tukea heidän liiketoimintaansa
  • runsaasti ideoita Power Appsin hyödyntämiseen datan ja analytiikan kanssa 

ja paljon muuta.

Lataa esite Power Apps discovery -työpajastamme ja tutustu aikatauluun ja suunnitelmaan tarkemmin:

 

Työpaja löytyy myös Microsoftin AppSource palvelusta.

 

#IsletGroup #PowerBI #PowerApps #data #analytiikka #datakonsultointi #workshop #työpaja

Ota yhteyttä:
Janne Anttila
CBO, Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!