ISLETTER ASIANTUNTIJAT JA PALVELUT

Äkillisen resurssipulan yllättäessä voi olla haastavaa löytää osaavia henkilöitä nopeasti. Me tuomme luoksesi sopivan ja osaavan Isletterin nopealla aikataululla avuksi tilanteisiin, joissa liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus on varmistettava. Asiantuntijoiden valitseminen tapahtuu aina tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta, ja käytettävissäsi on jopa yli 20 vuoden järjestelmä- ja toimialakokemuksen omaavien huippuasiantuntijoiden osaaminen!

Saat tarvittavat resurssit käyttöösi pikaisesti: Isletterit ovat parhaimmillaan lähteneet työhön asiakasyritykseemme jopa jo viikon kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta. Voit valita joustavasti tarvitsemasi ajanjakson, ja se voi vaihdella muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Palvelujaksoa voidaan aina pidentää tarpeesi mukaan.

OTA YHTEYTTÄ
Heidi Sinisalo
COO, Isletter
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

Arkkitehdit

Arkkitehtimme ovat kokeneita, asiakaslähtöisiä liiketoiminta-, tieto-, ratkaisu-, teknologia- ja data- ja analytiikka–arkkitehtejä. Arkkitehtimme osaavat kuvata asiakkaan ongelmat paitsi liiketoiminnan näkökulmasta myös teknisinä ratkaisukokonaisuuksina. Pystymme tarjoamaan kokonaisarkkitehtuuripalvelut yhdeltä luukulta. Keskustelemme sujuvasti asiakkaan liiketoiminnasta ja siitä, miten liiketoimintaa voidaan kehittää hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Etsitpä sitten arkkitehtiä vahvalla ohjelmistokehitys-, integraatio-, liiketoimintaprosessi- tai data ja analytiikkataustalla – kokemuksen karaisemat Isletterimme pystyvät auttamaan.

Projekti- ja hankepäälliköt

Projekti- ja hankepäällikkömme navigoivat tärkeät projektisi ja hankkeesi satamaan tavoitteidesi mukaisesti. Laajasti koestetut projektimallimme tuovat selkeyttä, suoraviivaisuutta projektien ja hankkeiden läpivientiin. Lähestymistapamme on suora ja mallimme takaa jatkuvan läpinäkyvyyden hankkeen tilaan.

Projekti päällikkö, Scrum Master – Kokonaisvaltainen vastuu projektin läpiviemisestä tai Scrum Masterina toimimisesta joko asiakkaan olemassa olevien käytäntöjen mukaan tai tuomalla Isletin parhaiden käytänteiden mukaiset mallit ja metodologian asiakkaan käyttöön.

Projektinvetoyksikön (PMO) pystyttämispalvelu – Asiakkaan PMO vastaavan valmennus ja opastus rooliin. Työkalujen ja mallien luominen, jotta projekteja pystytään viemään eteenpäin läpinäkyvästi, yhtenäisillä hallintamalleilla ja kaikkien projektien statukset pystytään vetämään suoraviivaisesti ja ajantasaisesti yhteen.

Laatu- ja terveystarkastuspalvelu – Validoimme projektisuunnitelmat, aikataulun ja projektien käytännöt, annamme konkreettiset ehdotukset minkä avulla projektisi suunta pystytään kääntämään ja laatu takaamaan. Halutessanne voimme myös tukea projektin saattamisessa oikealle kurssille.

Valmennus – Käytännönläheinen asiakkaiden projektipäälliköiden valmennus parantaen olemassa olevia projektinhallinta käytäntöjä ja malleja.

Hankevastaava, Projektinvetoyksikön vetäjä – Kokonaisvaltainen vastuu monimutkaisten hankkeiden läpiviemisestä ja projektinvetoyksikön vetäjänä toimimisesta joko asiakkaan olemassa olevien käytäntöjen mukaan tai tuomalla Isletin parhaiden käytänteiden mukaiset mallit ja metodologian asiakkaan käyttöön.

LUE LISÄÄ
VR vei SAP:n onnistuneesti julkiseen pilvipalveluun

VR vei SAP:n onnistuneesti julkiseen pilvipalveluun

VR Group teki järjestelmäuudistuksen, jossa konsernin SAP-liiketoimintasovellus siirrettiin Amazon Web Services -alustalle. Projektin tavoitteena oli viedä uudistus läpi ripeässä aikataulussa, liiketoimintaa hankaloittamatta. Projektin myötä VR:lle syntyi akuutti...

Isletter apuun Ardexin järjestelmäuudistuksessa

Isletter apuun Ardexin järjestelmäuudistuksessa

  Katso videolta miten ISLET auttoi Ardexia toiminnanohjauksen järjestelmäuudistuksessa.   Haastateltava: Sirpa Nikkonen, talouspäällikkö, Ardex   Haastattelija: Karoliina Luhanka, Isletter, ISLET Group   Lue myös aiemmin julkaisemamme...