ISLETTER OMAAN KÄYTTÖÖN

Äkillisen resurssipulan yllättäessä voi olla haastavaa löytää osaavia henkilöitä nopeasti. Me tuomme luoksesi sopivan ja osaavan Isletterin nopealla aikataululla avuksi tilanteisiin, joissa liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus on varmistettava.

Isletin asiantuntijat ovat toimineet esimerkiksi vaativien kehitysprojektien vetäjinä, projektipäällikköinä, testaajina, prosessien dokumentoijina, loppukäyttäjinä ja IT-tukihenkilöinä sekä erilaisissa tehtävissä käyttöönoton tukena sisäisesti johdetuissa projekteissa. Asiantuntijoiden valitseminen tapahtuu aina tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta, ja käytettävissäsi on jopa yli 20 vuoden järjestelmä- ja toimialakokemuksen omaavien huippuasiantuntijoiden osaaminen!

Saat tarvittavat resurssit käyttöösi pikaisesti: isletterit ovat parhaimmillaan lähteneet työhön asiakasyritykseemme jopa jo viikon kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta. Voit valita joustavasti tarvitsemasi ajanjakson, ja se voi vaihdella muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Palvelujaksoa voidaan aina pidentää tarpeesi mukaan.

OTA YHTEYTTÄ
Piia Hoffsten
COO, Isletter
piia.hoffsten@isletgroup.fi
+358 40 587 7303

LUE LISÄÄ

Sukella muihin PALVELUIHIN

Ardex luottaa Isletter omaan tiimiisi -palveluun

Kerrotko lähtötilanteestanne järjestelmäuudistuksen kynnyksellä. Miksi lähditte uudistukseen? Päätös viedä Pohjoismaat SAPiin tuli konsernitasolta, joka halusi konsolidoida toimintoja. Kaikki Pohjoismaat, Tanska, Norja, Ruotsi ja Suomi siirtyivät SAPiin...