ISLETTER OMAAN KÄYTTÖÖN

Äkillisen resurssipulan yllättäessä voi olla haastavaa löytää osaavia henkilöitä nopeasti. Me tuomme luoksesi sopivan ja osaavan Isletterin nopealla aikataululla avuksi tilanteisiin, joissa liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus on varmistettava.

ISLET:n asiantuntijat ovat toimineet esimerkiksi vaativien kehitysprojektien vetäjinä, projektipäällikköinä, testaajina, prosessien dokumentoijina, loppukäyttäjinä ja IT-tukihenkilöinä sekä erilaisissa tehtävissä käyttöönoton tukena sisäisesti johdetuissa projekteissa. Asiantuntijoiden valitseminen tapahtuu aina tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta, ja käytettävissäsi on jopa yli 20 vuoden järjestelmä- ja toimialakokemuksen omaavien huippuasiantuntijoiden osaaminen!

Saat tarvittavat resurssit käyttöösi pikaisesti: Isletterit ovat parhaimmillaan lähteneet työhön asiakasyritykseemme jopa jo viikon kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta. Voit valita joustavasti tarvitsemasi ajanjakson, ja se voi vaihdella muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Palvelujaksoa voidaan aina pidentää tarpeesi mukaan.

OTA YHTEYTTÄ
Heidi Sinisalo
COO, Isletter
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

LUE LISÄÄ
Isletter apuun Ardexin järjestelmäuudistuksessa

Isletter apuun Ardexin järjestelmäuudistuksessa

  Katso videolta miten ISLET auttoi Ardexia toiminnanohjauksen järjestelmäuudistuksessa.   Haastateltava: Sirpa Nikkonen, talouspäällikkö, Ardex   Haastattelija: Karoliina Luhanka, Isletter, ISLET Group   Lue myös aiemmin julkaisemamme...

Ardex luottaa Isletter omaan tiimiisi -palveluun

Ardex luottaa Isletter omaan tiimiisi -palveluun

Kerrotko lähtötilanteestanne järjestelmäuudistuksen kynnyksellä. Miksi lähditte uudistukseen? Päätös viedä Pohjoismaat SAPiin tuli konsernitasolta, joka halusi konsolidoida toimintoja. Kaikki Pohjoismaat, Tanska, Norja, Ruotsi ja Suomi siirtyivät SAPiin...