Islet Group on saavuttanut Gold Partnership -tason osoituksena pitkään jatkuneesta syvästä yhteistyöstä ohjelmistoyhtiö SAP:n kanssa. Islet keskittyy vahvasti uusiin tulevaisuuden teknologioihin sekä innovatiivisiin yhteistyötapoihin, palvellen asiakkaitaan ketterästi ja arktisen kirkkain ratkaisuin. Islet:llä on yli 20 vuoden kokemus toiminnanohjausprosesseista ja SAP-teknologioista, olemme palvelleet yli 180 asiakasta eri toimialoilta vuosien varrella. Isletin asiakkaat ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä, 90% suosittelisi Isletiä yhteistyökumppaniksi*.

SAP kuvailee kultakumppaneita korkealaatuisina palveluntarjoajina, jotka pystyvät auttamaan asiakkaita lokaalisti ja tarjoamaan asiakkaiden tarpeisiin optimaalisia ratkaisuja.

SAP:n kultakumppaneilla on keskeinen rooli erilaisilla toimialoilla toimivien organisaatioiden liiketoimintatransformaatioiden läpiviemisessä, sekä innovatiivisten ratkaisujen käyttöönotoissa. Kultakumppanina Islet tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja ja palveluita. Isletin SAP-sertifioidut osaajat auttavat valitsemaan, rakentamaan, toteuttamaan ja ylläpitämään liiketoimintaratkaisuita, jotka sopivat parhaiten yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.

 

Pyrimme jatkuvasti aidosti kehittämään yhteistyötä SAP:n ja muiden pääyhteistyökumppaniemme kanssa, säilyttäen keskiössä aina asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Gold Partner -statuksen saavuttaminen on meille merkittävää siksi, että se syventää entisestään nykyistä, tiivistä yhteistyötämme, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhailla mahdollisilla tavoilla. 

Janina Luoto

CEO, omistaja, ISLET Group

SAP palkitsi Islet Group:n keväällä “Vuoden Parhaana SAP-Kumppanina” (SAP Partner of the Year). SAP Finlandin kumppaniyhteistyöstä vastaava Arto Saarinen kuvaili valintaa näin:

”SAP:n tärkeimpiä prioriteetteja Suomessa vuonna 2019 olivat SAP ERP -asiakkaiden siirtyminen uuteen S/4HANAan sekä SAP Cloud -ratkaisuiden myynti olemassa oleville ja uusille asiakkaille. Olimmekin vaikuttuneita Islet Groupin aktiivisuudesta, dynaamisuudesta ja itsenäisyydestä näiden tavoitteiden ja toimitusten osalta. Islet on uudistunut rajusti viime vuosina ja on ketterä toimija ekosysteemissämme.”

 

 

 

Lisätietoja:

Janina Luoto
Toimitusjohtaja, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266

 

 

 

*Asiakastyytyväisyys: 4.6/5 (asiakastyytyväisyyskysely 2019-2020).

 

#SAP #IsletGroup #kumppanuus #SAPGoldPartner #Partnership

Like what you read? Share this!