Ohjelmistoyhtiö SAP on valinnut Islet Group:n toistamiseen vuoden parhaaksi jälleenmyyntikumppaniksi Suomessa (SAP Partner of the Year 2021). Islet on yli 20-vuotias teknologiayritys, joka on keskittynyt toiminnanohjaukseen, dataan ja analytiikkaan sekä hankintatoimen digitalisointiin.

SAP:n tärkeimpiä tavoitteita Suomessa on tukea SAP ERP -asiakkaiden siirtymistä uuteen S/4HANA:an, sekä SAP:n pilvipohjaisten ratkaisuiden myynti ja hyödyntäminen niin olemassa oleville kuin uusille asiakkaille. Islet Group osoittaa jatkuvasti esimerkillistä aktiivisuutta uusien ja nykyisten asiakkaiden parissa, ja on myös laajentanut palveluportfoliotaan niin itsenäisesti kuin kumppaniyhteistyöllä erittäin onnistuneesti, johtaen erinomaisiin tuloksiin. Näinollen Isletin valinta Suomen Vuoden Parhaaksi Kumppaniksi oli helppo.

Arto Saarinen

Head of Channel, SAP Finland

Viime vuoden aikana Islet on lisännyt palvelutarjoomaansa ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaiden yhä kattavamman tukemisen. Monipuolisten, kaikenkokoisille yrityksille suunnattujen toiminnanohjausratkaisujen lisäksi Islet on merkittävästi laajentanut ja syventänyt Data ja analytiikka– sekä hankintatoimen SAP Ariba– osaamista ja toimituskyvykkyyttä. Lisäksi Islet on panostanut vahvasti pilvipohjaisiin alustoihin kuten SAP Business Technology Platform, tehden mm. useita integraatio-, automatisaatio- ja käyttäjäkokemusprojekteja asiakkaille. Lisäksi Islet on solminut viime vuoden aikana lukuisia strategisia kumppanuuksia, joiden avulla Islet kykenee tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita asiakkailleen.  

Olemme erittäin iloisia tästä tunnustuksesta toistamiseen! Kuten aiemminkin, yhteistyömme SAP:in kanssa on erittäin hyvää ja tuloksellista. Suurin kiitos kuuluu tietysti asiakkaillemme, jotka ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen, sekä saaremme Islettereille, jotka kehittävät osaamistaan jatkuvasti ja pistävät itsensä likoon näissä transformaatiohankkeissa. Olen myös todella ylpeä siitä, että Isletterit suorittivat viime vuonna uskomattoman määrän sertifiointeja voidaksemme palvella asiakkaitamme paremmin.

Jukka Penttinen

Liiketoimintajohtaja, Business Transformations, Islet Group

Tutustu Isletin palveluihin tarkemmin täällä.

 

Lisätietoja:

Jukka Penttinen
Liiketoimintajohtaja, Business Transformations
Islet Group Oy
+358 40 355 1973
jukka.penttinen@isletgroup.fi

Arto Saarinen
Head of Channel
SAP
+358 40 706 4632
arto.saarinen@sap.com

 

– – –

Islet Group

Islet on suomalainen, kansainvälisesti toimiva perheyritys, joka tarjoaa kestäviä teknologiaratkaisuita ja -palveluita organisaatioille. Islet on laajalle ja monipuoliselle asiakaskunnalleen luotettava ja pitkäaikainen kumppani, sekä Microsoft:in ja SAP:in kultakumppani. Saarellamme on jo yli 60 alan johtavaa ammattilaista ja kasvamme jatkuvasti. Isletterit ovat kokemuksen karaisemia, asiakkaiden rakastamia, ja Islet rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa kestävämpää tulevaisuutta kehittyneillä teknologioilla.

Lisätietoja: www.isletgroup.fi

 

SAP

SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 25 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin.

Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com

 

 

 

#ISLETGroup #SAP #PartnerOfTheYear #SAPPartnerOfTheYear #SAPGoldPartner #partnership #yhteistyö #kumppanuus #SAPvuodenkumppani

Like what you read? Share this!