KÄYTTÖKOKEMUS

Hyvin suunniteltu käyttökokemus ohjaa käyttäjiä hyödyntämään kaiken liiketoimintajärjestelmiesi potentiaalin päivittäisessä työssään.

Tarjoamme ketterät käyttökokemuksen kehityspalvelut, jotka nostavat organisaatiosi tehokkuutta ja tuovat kilpailuetua. Palvelumme kattavat koko käyttökokemuksen kehittämisen elinkaaren alkaen liiketoimintatarpeistasi ja päättyen tekniseen käyttöönottoon saakka. Käyttäjälähtöisellä työotteellamme tunnistamme lisäarvoa tuovat elementit ja korostamme niitä entisestään käyttökokemuksen toteutuksessa.

Tarjoamiemme ratkaisujen toteutus perustuu SAP Fiori- ja HTML5-teknologioihin. Ratkaisu on taustajärjestelmistä riippumaton, joten se yhdistyy SAP:n lisäksi mihin tahansa toiminnanohjausjärjestelmään. SAP Fiori -käyttöliittymät ovat visuaalisesti miellyttäviä, johdonmukaisia, skaalautuvia eri laitteille ja ne kannustavat tehokkaaseen tiedon käsittelyyn.

OTA YHTEYTTÄ
Antti Louhi
UX Lead, Isletter
antti.louhi@isletgroup.fi
+358 44 574 1310

Käyttöliittymien suunnittelu

Käyttökokemuksen suunnittelun avulla lisäät asiakkaan kokemaa arvoa ja tehostat toimintaa. Suunnittelu on luo pohjan käyttökokemukselle, siksi se onkin erittäin tärkeä osa kokonaisprosessia kohti parempia käyttökokemuksia. Isletin käyttökokemustiimin keskiössä ovat aina käyttäjät. Teemme kokonaisvaltaista, ihmisläheistä suunnittelua, joka toteutetaan ketterin menetelmin, nopeuttaen asiakkaan digitalisoitumista ja lisäten toiminnan läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.

 

Ketterä käyttökokemuksen validointi

Palveluihimme kuuluvat suunnittelusprintit, konseptointi, käyttäjähaastattelut, liiketoiminnan suunnittelu, palvelumuotoilu, prototypointi, konseptien todentaminen ja pilotointi. Nopea prototypiointi auttaa ymmärtämään palvelun tärkeimmät käyttötapaukset ja mistä elementeistä ylivertainen käyttökokemus syntyy. Konseptin toimivuuden todentamisella koestetaan ketterillä menetelmillä käyttökokemuksen toteuttamiskelpoisuus. Se antaa myös arvokasta tietoa käyttötarpeista ja pienentää riskejä itse projektissa. Pilotin avulla voidaan testata rajallisella käyttäjäjoukolla käyttökokemuksen kehittämistä ja käyttöliittymän käytettävyyttä tarkoitukseensa sopivaksi. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan ja käyttäjien tarpeista ja sovitamme soveltuvan lähestymismallin sen pohjalta.

 

Fiori Factory

Fiori Factory on tuotteistettu mallimme tuottaa parempia käyttökokemuksia – käyttöliittymäsuunnittelusta toteutukseen. Oli haasteesi kuinka myrskyisä tai monimuotoinen, tartumme siihen ennakkoluulottomasti ja navigoimme sen kokemuksen karaisemana kohti tyyntä, selkeää ja intuitiivista lopputulosta. Valmis projektimetodologiamme, materiaalipohjat ja työkalut mahdollistavat suoraviivaiset ja kustannustehokkaat toimeksiannot. Lopputuloksena saat aitoja, selkeitä ja konkreettisia liiketoimintahyötyjä, sekä kasvatat työntekijä- ja asiakastyytyväisyyttä.