VR Group teki järjestelmäuudistuksen, jossa konsernin SAP-liiketoimintasovellus siirrettiin Amazon Web Services -alustalle. Projektin tavoitteena oli viedä uudistus läpi ripeässä aikataulussa, liiketoimintaa hankaloittamatta. Projektin myötä VR:lle syntyi akuutti tarve pätevälle ja kokeneelle projektipäällikölle sekä testi- ja integraatiopäällikölle.

VR löysi Isletiltä kokeneet SAP-asiantuntijat, jotka sopivat hyvin tarvittaviin rooleihin ja pystyivät aloittamaan lyhyellä varoitusajalla. Vain kaksi viikkoa ensimmäisestä yhteydenotosta Isletterit aloittivat työnsä VR:n järjestelmäuudistusprojektissa. Isletterit otettiin projektitiimissä hyvin vastaan ja osaksi työyhteisöä. Yhteistyö sujui saumattomasti, vaikka ulkopuolisten asiantuntijoiden käyttö VR:n oman projektitiimin vetämisessä ja ohjaamisessa oli VR:lle uusi kokemus.

 

Projektipäällikön sekä testi- ja integraatiopäällikön roolit vaativat monipuolista kokemusta projektin sopimusneuvotteluiden tukemisesta sekä projektin johtamisesta sisältäen projektihallinnan (työkalut ja mallit), projektin suunnittelun ja toteutuksen sekä raportoinnin.

Järjestelmäuudistus vietiin onnistuneesti päätökseen, aikataulussa ja budjetissa. VR sekä muut projektin sidosryhmät olivat todella tyytyväisiä ja kokemuksen myötä VR pystyi laajentamaan projektijohtamisen työkalupakkiaan.

Olin vaikuttunut Isletterien ammattitaidosta, projektijohtamistaidoista ja metodologiasta. He olivat todella kokeneita, heillä oli erinomaiset viestintätaidot ja tiimimme toivotti heidät heti lämpimästi tervetulleiksi. Myös Isletin tarjoamat projektinhallintamallit sekä työkalut olivat olennainen osa projektin kommunikointia ja toteuttamista ajallaan ja budjetissa. Suosittelemme mielellämme Isletiä.

Rainer Lehtinen

Service Manager, VR Group

– – – – –

 

VR Group on vastuullinen matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Vuosittainen liikevaihto on noin miljardi euroa ja konsernissa työskentelee noin 6 000 eri alojen ammattilaista. VR on Suomen valtion omistama ja toimii pääasiassa kotimaassa mutta myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä.

 

– – – – –

 

ISLET Insourcing -palvelu tarjoaa lyhyellä varoitusajalla sopivan ja osaavan Isletterin asiakasyrityksen käyttöön. Isletin asiantuntijat sovitetaan projekteihin asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta, ja käytettävissä on yli 20 vuoden järjestelmä- ja toimialakokemuksen omaavia asiantuntijoita.

 

Lisätietoja:

Heidi Sinisalo
COO, Isletter
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

 

 

 

 

 

 

 

#VR #IsletGroup #insourcing #IsletterOmaanTiimiisi #järjestelmäuudistus #SAP

Kuvat © VR Group

Like what you read? Share this!