Microsoft on valinnut Isletin toimitusjohtaja Janina Luodon Vuoden Kumppani 2022 -tunnustuksen saajaksi Vuoden Vaikuttaja -kategoriassa. Ansioitumisen taustalla on jatkuva ja määrätietoinen työskentely Isletin ja Microsoftin yhteisten arvojen edistämiseksi teknologia-alalla. Lisäksi valintaan vaikutti Luodon ja Islet Groupin pitkäjänteinen aktiivisuus ja vaikuttavuus alan uudistamisen parissa.  

Microsoft julkisti Vuoden Kumppani -palkintojen saajat yleisellä tiedotteella 29.6.2022. Muun muassa näin tiedotteessa kerrottiin Vuoden Vaikuttaja -kategorian voiton perusteluista:  

“Islet työskentelee Microsoftin uusien innovaatioiden eturintamassa ja toimittaa data- ja analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioilleen, pohjaten toimintansa monimuotoisuuden ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Yhtiön johtaja Janina Luoto on toiminut ansiokkaasti teknologia-alan roolimallina, ja Islet edistää Luodon johdolla aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia alalla.” 

Isletin ja Microsoftin kumppanuus on jatkunut useiden vuosien ajan menestyksekkäänä. Yhteistyö on luontevasti tiivistynyt jatkuvasti Isletin tarjooman kasvaessa kattamaan paitsi SAP on Azure – totetuksia, joissa SAP:n uuden sukupolven S/4HANA toiminnanohjausympäristöä ajetaan Microsoftin Azure-pilvialustan päällä, myös muuta Microsoftin tarjoamaa. Viime vuosina merkittävässä roolissa on ollut erityisesti Isletin kasvava Data ja analytiikka -liiketoiminta, ja sen myötä Power Platform -teknologiat sekä Azuren hyödyntäminen laajemmin mm. data-alustan infrana.  

Lämpimät kiitokset tunnustuksesta! Olen todella ylpeä tiimistämme, joka on laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti tehnyt erittäin laadukasta työtä teknologia-aallon harjalla olevien Microsoft-ratkaisujen parissa. Monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä arvoja ja työ niiden edistämiseksi it-alalla jatkuu edelleen. Olemme kuitenkin onnistuneet arvojemme mukaisesti luomaan ja kasvattamaan monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta vaalivan kulttuurin, mistä on mahtava saada tunnustusta myös ulkopuolelta. Toivomme, että yhä useampi yritys uskaltautuisi näkemään mahdollisuudet tällä saralla positiivisen esimerkin myötä.

Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet Group

Suomessa paikallisia Vuoden kumppani -palkittavia kategorioita on yhteensä 11. Luodon voittama kategoria “Vuoden Vaikuttaja” jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.  

 

Lue lisää aiheesta sekä Isletin ja Microsoft yhteistyöstä ja toteutuksistamme:  

Microsoft palkitsee Suomen kumppaneitaan Vuoden Kumppani -tunnustuksilla 

Islet toteutti Transmerille päästölaskennan ja raportoinnin sovelluksen vastuullisuustyön tueksi

Islet kirittää Best-Hallin tietojohtamisen edelläkävijäksi modernilla analytiikkaratkaisulla

Lumene siirsi SAP-järjestelmänsä Azure-pilveen

Islet etulinjassa allekirjoittamassa Microsoftin Kumppanilupauksen 

Isletistä Microsoftin Cloud Platform -kultakumppani 

Isletistä Microsoftin kultakumppani Data Analytics ja Data Platform -alueilla 

Islet ja Smart Emission Control -sovellus mukana Microsoftin #BuildFor2030-kampanjassa 

 

 

#IsletGroup #Microsoft #VuodenKumppani #VuodenVaikuttaja #kumppanuus #yhteistyö #arvot #Influencer #Monimuotoisuus #Diversiteetti #Teknologiaala #Arvot #kulttuuri 

Like what you read? Share this!