Islet on nimitetty mukaan Microsoftin #BuildFor2030-hankkeeseen yhdessä SMART EMISSION CONTROL -sovelluksensa kanssa. Microsoftin ja sen maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kattava kampanja keskittyy lisäämään tietoisuutta YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (UN Sustainable Development Goals) tukevista teknologiaratkaisuista. Eri tavoitteita edistäviä innovatiivisia ja tulevaisuudenkestäviä ratkaisuja juhlitaan kampanjan mukana vähintäänkin keväältä 2022 syksyyn 2022 asti reilun puolen vuoden ajan.

Yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista yrityksistä, Microsoft on useissa yhteyksissä tuonut esille sitoutumistaan globaalissa mittakaavassa vastuullisuuden edistämiseen. Nimensä mukaisesti Microsoftin johtamassa #BuildFor2030-kampanjassa mukana olevat ratkaisut on tunnistettu kestävän kehityksen mukaisiksi ja ne tukevat paremman – inklusiivisemman, oikeudenmukaisemman ja ekologisesti kestävämmän – maapallon ja yhteiskunnan toteutumista 2030-luvulle mentäessä. Mukana on mm. sukupuolten tasa-arvoa, digitaalista inklusiivisuutta ja saavutettavuutta, voittoa tavoittelemattoman sektorin toimintaa ja yhteisöjä tukevia, sekä ilmastotoimia ja vastuullisuutta edistäviä ratkaisuja.

 

Olemme todella ylpeitä Isletin nimityksestä #BuildFor2030-kampanjaan ja lähdimme ilolla mukaan levittämään kestävän kehityksen sanomaa entistä laajemmalle yleisölle. Asiakkaiden keskuudessa on aina kiinnostusta ratkaisuihin, joilla parantaa reaaliaikaisemman tiedon saatavuutta ja toisaalta samalla yksinkertaistaa ja tehostaa raportointiprosessia. Vastuullisuus yhtenä raportoinnin ja datankeruun osa-alueena tai viitekehyksenä ei ole tässä mikään poikkeus – päinvastoin. Tähän suuntaan ohjaa voimakkaasti myös lähivuosina muuttuva ja tiukentuva sääntely liittyen vastuullisuusraportointiin. Haluamme olla tässäkin suunnannäyttäjien joukossa ja helpottaa siirtymää asiakkaillemme.
Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data & Analytiikka, Islet Group

Isletin SMART EMISSION CONTROL sovellus muuntaa sille ilmoitetut (tai integraation kautta tuodut) päästötiedot yhteen ja samaan tCO2e-formaattiin, jotta voit laskea, vertailla, analysoida sekä raportoida Scope 1-3 päästölähteiden tietoja entistä helpommin ja tehokkaammin. Sen avulla yritys voi saavuttaa uuden läpinäkyvyyden tason, tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja saavuttaa ympäristötavoitteensa entistä nopeammin samalla vähentäen manualista työtä raportoinnissa.

 

Jatka lukemista aiheesta:

Islet toteutti Transmerille päästölaskennan ja -raportoinnin sovelluksen vastuullisuustyön tueksi

Islet paketoi päästösovelluksen käyttöönoton: Smart Emission Control

Smart Emission Control -ratkaisu ja implementointi – Microsoft Azure Marketplace

#BuildFor2030: Climate Action

#BuildFor2030: Accessibility and Disability Inclusion

#BuildFor2030: Enabling Nonprofits

#BuildFor2030: Gender Equality

 

Haluatko kuulla lisää päästösovelluksesta? Ota yhteyttä Janneen:

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Lisätietoa muusta datan ja analytiikan tarjoamastamme löydät sivuiltamme:
 

 

#IsletGroup #Microsoft #BuildFor2030 #vastuullisuus #päästölaskenta #hiilidioksidipäästöt #hiilineutraalius #PowerPlatform #PowerApps #PowerBI #YK #KestävänKehityksenTavoitteet #yhteistyö #kumppanuus #verkosto

Like what you read? Share this!