Osoituksena Isletin panostuksesta Microsoft yhteistyöhön sekä kokemuksen karaisemien Islettereiden osaamisesta, Islet Groupista on tullut Microsoftin kultatason kumppani Data Analytics ja Data Platform osa-alueilla.

Isletin data- ja analytiikkaliiketoiminnassa keskitytään alueen johtaviin teknologioihin ja yksi painopisteistä onkin Microsoft:in teknologiat, erityisesti Azuren palvelut ja Power BI. Tunnustuksena vankasta tietotaidosta olemme saavuttaneet Microsoftin kultakumppanuuden kahdella uudella osa-alueella: Data Analytics ja Data Platform.

Datakonsultointipalveluidemme ytimessä on näkemyksellisyys ja konkretia – luomma datastrategioita, teemme terveystarkastuksia ja pelastuspalveluita sekä teknologiaevaluointeja.

Suunnittelemme ja toteutamme data-alustoja ja tietovarastoja, jotka toimivat tiedolla johtamisen vahvana peruskalliona ja mahdollistavat innovatiivisten liiketoimintaratkaisuiden kehittämisen. Palvelumme kattavat datan ja analytiikan ratkaisuiden kaikki vaiheet, strategian luonnista määrittelyyn, suunnitteluun, teknologiavalintojen tueksi, sekä tietenkin teknisen toteutuksen ja proaktiiviset ylläpitopalvelut.

Panostamme erityisesti moderneihin pilvidata-alustoihin ja Microsoftin Azure on yksi keskeisimmistä teknologioista, jolla luomme menestystarinoita asiakkaillemme. Olen erittäin ylpeä kultatasojen saavuttamisesta ja uskon sen myös osoittavan asiakkaillemme osaamisemme tason ja jatkuvan halumme kehittyä. Työskentelemme aallonharjalla uusimpien teknologien parissa ja rakennamme kestäviä ratkaisuja.

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, data ja analytiikka, Islet Group

Teknologiatalo Microsoft panostaa vahvasti innovaatioihin datan ja analytiikan saralla, kuten myös SAP on Azure -pilvipalveluissa. Islet Groupilla on vahvaa yhteistyötä Microsoftin kanssa myös Cloud Platform -osa-alueella, erityisesti SAP on Azureen liittyen. Lue lisää Isletin toimittamasta Transmerin onnistuneesta SAP on Azure-projektista.

 

Lisätietoja, data ja analytiikka:

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Lisätietoja, SAP on Azure:

 

 

#IsletGroup #Isletters #Data #Analytiikka #tietovarasto #dataalusta #DataPlatform #DataAnalytics #CloudPlatform #kumppanuus #Microsoft #kultakumppani #Azure #PowerBI #SAPonAzure

Like what you read? Share this!