Osoituksena Isletin pitkästä ja tiiviistä yhteistyöstä pilvipalveluiden edelläkävijän, Microsoftin, kanssa sekä Islettereiden vankasta tietotaidosta, Islet Group on saavuttanut Microsoftin kultatason nyt myös Cloud Platform osa-alueella.

Teknologiatalo Microsoft panostaa vahvasti uusiin innovaatioihin Cloud Platform -alueella sekä SAP-yhteistyöhön. Isletillä on pitkä kokemus yhteistyöstä Microsoftin kanssa tällä osa-alueella, erityisesti liittyen dataan ja analytiikkaan sekä SAP ERP ja SAP S/4HANA -järjestelmien operoimiseen Azuressa.

 

Kultakumppanuus Microsoftin kanssa kuvastaa sitoutumistamme ja tiivistä kumppaniyhteistyötämme, mikä takaa asiakkaille parhaat mahdolliset osaajat ja teknologiat pilvisiirtymäprojekteille. Tulemme jatkamaan ja laajentamaan jo vahvaa Microsoft-yhteistyötämme myös tulevaisuudessa. 

Tommi Luoto

Teknologiajohtaja, Islet Group

Lue lisää Isletin toimittamasta Transmerin onnistuneesta SAP on Azure-projektista.

 

 

Aiemmin uutisoimme Microsoftin kultakumppanuudesta kahdella uudella osa-alueella: Data Analytics ja Data Platform. Isletin data- ja analytiikkaliiketoiminnassa keskitytään alueen johtaviin teknologioihin ja yksi painopisteistä onkin Microsoftin teknologiat, erityisesti Azuren palvelut ja Power BI.

 

Data ja analytiikka liiketoiminnassamme Microsoftin teknologiat ovat keskiössä mahdollistamassa moderneja tiedolla johtamisen ratkaisuja. Olemmekin panostaneet vahvasti Microsoft-osaamiseen ja pelkästään viimeisen kuuden kuukauden aikana tiimimme on suorittanut yli 20 Microsoft-sertifiointia. Odotan innolla Microsoft-kumppanuutemme syvenemistä entisestään.

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, data ja analytiikka, Islet Group

Lue lisää Isletin toimittamasta Cloud Platform -teknologioita hyödyntävästä päästölaskentasovelluksesta.

 

Lisätietoja, data- ja analytiikkapalvelut:

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Lisätietoja, kumppaniyhteistyö ja integraatiopalvelut:

 

 

#IsletGroup #Isletters #Data #Analytiikka #tietovarasto #dataalusta #DataPlatform #DataAnalytics #CloudPlatform #kumppanuus #Microsoft #kultakumppani #Azure #PowerBI #SAPonAzure

Like what you read? Share this!