Isletin pitkäaikainen asiakas Lumene on käyttänyt SAP-toiminnanohjausjärjestelmää laajasti vuodesta 2004 alkaen ja Islet on toiminut Lumenen SAP-ylläpitokumppanina jo vuodesta 2011. Vuoden 2020 aikana Lumene siirsi SAP-toiminnanohjausjärjestelmänsä Microsoft Azuren pilvipohjaiselle alustalle onnistuneessa ketterässä projektissa, joka toteutettiin vain neljässä kuukaudessa.

 

SAP:in toiminnanohjausratkaisua käytetään Lumenella laaja-alaisesti koko yrityksen ydintoimintojen hallintaan. Järjestelmää on kehitetty pitkäjänteisesti Isletin kanssa vastaamaan muuttuviin liiketoimintatarpeisiin, kuten kattamaan erilaisia prosesseja, uusia liiketoimintajärjestelyjä sekä yhtenäistämään tietoa. Lisäksi toiminnanohjauksen sydämeen on liitetty integraatioiden kautta useita muita järjestelmiä vuosien varrella. Globaalisti käytettävä järjestelmä sekä luotettavasti ja joustavasti järjestetty ylläpito ja pienkehitys tukevat Lumenen kansainvälistä kasvusuunnitelmaa.

Pitkäaikaisella kumppanuudella Lumene on saanut merkittäviä hyötyjä: joustavuutta, kustannustehokkuutta ja asiakaslähtöistä palvelua. Vahvalla ammattitaidolla Islet keskittyy Lumenen tarpeiden toteuttamiseen asiakasähtöisesti, mikä on palvelun kantava ydin.

Yksi viimeaikaisista projekteista oli siirtää Lumenen SAP-järjestelmäympäristö Microsoft Azure -alustalle.

Siirtämällä SAP:in Azure-pilvipalveluun saavutimme selkeitä kustannussäästöjä sekä toimme kaksi tärkeää teknologiaekosysteemiämme lähemmäs toisiaan tavoitellen synergiaetuja pitkällä aikajänteellä. Lisäksi tämä oli ensi askel valmistellessamme S/4HANA -siirtymää. Projekti Isletin kanssa oli oikein onnistunut, se toteutettiin sovitussa budjetissa ja aikataulussa. Islet on luotettava, laadukas ja joustava kumppani.

Lispe Tammivaara

Head of IT, Lumene

Kuuntele lisää Lispen kokemuksia SAP on Azuresta tästä haastattelusta.

Islet on panostanut vahvasti jo useamman vuoden ajan pilvipalveluihin, jotka ovat useille asiakkaille kustannustehokas vaihtoehto. Päämotivaattoreina pilveen siirtymiselle ovat kuitenkin yleensä tiedon saatavuus, palvelulaadun parantaminen sekä teknologisten ekosysteemien syvempi hyödyntäminen yhdessä. Pilvi myös mahdollistaa skaalautumisen, joustavat kokeilut ja globaalin ulottuvuuden, jotka ovat nykyisessä muutoksessa ja etätyöskentelyn yleistyttyä hyvin ajankohtaisia jokaiselle organisaatiolle.

SAP:n vieminen Azure-pilveen yllättää monet ketteryydellään. Lumene on pitkäaikainen asiakkaamme ja teimme projektin tiiviissä yhteistyössä neljässä kuukaudessa. Pilveen siirtyminen on tulevaisuudessa väistämätöntä – suurin osa yrityksistä on joko jo siirtänyt SAP-alustansa pilveen, tai suunnittelee siirtoa. Jaamme mielellämme kokemuksiamme sujuvista projekteista, ja autamme löytämään oikean polun pilvisiirtymään ja S/4HANA:aan.

Tommi Luoto

Teknologiajohtaja, Islet Group

– – – –

Lumene on Suomen markkinajohtaja ihonhoidon ja värikosmetiikan tuotteissa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 58,7 miljoonaa euroa ja Lumene työllisti 255 henkilöä. Lumene on ollut yksi Suomen näkyvimmistä kosmetiikkabrändeistä jo 50 vuoden ajan. Sen menestyksen salaisuutena ovat olleet pohjoisen luonnon elinvoimaiset raaka-aineet sekä vahva teknologiaosaaminen.

– – – –

Kuule lisää SAP-ympäristön siirtämisestä Azuren päälle webinaaristamme ”Navigoi SAP Azureen” tai ota yhteyttä:

 

#Lumene #IsletGroup #kumppanuus #referenssitarina #SAP #Microsoft #SAPonAzure #yhteistyö #pilvi #julkipilvi

Like what you read? Share this!