STRIVE TOWARDS THE HORIZON

Aliisa on reipas ja luova pohjoisen merenkävijä, jota kiehtovat data, analytiikka ja teknologian uudet tuulet. Aliisa on aina valmis sukeltamaan uusiin haasteisiin ja hän taitaa tasapainoilun hurjassakin aallokossa. Luotettavuutensa lisäksi hän on huumorintajuinen ja hyväntuulinen ja hänen periaatteensa on, että yhteistyöllä saavutetaan suuria asioita. Niin tekninen kuin bisneskeskeinenkin kieli ovat Aliisalle tuttuja ja hän toimii luontevasti tulkkina ja oppaana datamatkalla.

Vapaa-ajallaan Aliisa nauttii piirtämisestä, maalaamisesta ja ruoanlaiton avulla kauas ja lähelle seilaamisesta. Lisäksi Aliisan suuri intohimo on videopelimaailmoissa seikkailu. Myös pohjoisen luonnon moninaisuuden ja vuodenaikojen vaihtelun ihaileminen innostavat Aliisaa ja hän rauhoittuukin mielellään luonnon helmassa.

 

OTA YHTEYTTÄ
Aliisa Värttö
+358 44 756 5589
aliisa.vartto@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!