FUTURE-PROOF SOLUTIONS

Eeva on helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä saarelainen. Hän on jatkuvasti oppimassa uutta ja nähnyt pitkän työuran puitteissa kaikenlaisia aallokoita. Tämän kokeneen merenkävijän työkalupakkiin onkin kertynyt monenlaisia keinoja haasteiden ja ongelmien ratkaisuun. Eeva innostuu siitä, kun asiakkaat tuntevat paloa omaan dataansa ja sen kehittämiseen. Hän on myös työkaveri, joka auttaa mielellään muita missä vain pystyy. Ja Eevahan pystyy! Hän on konstailematon tiimipelaaja, joka arvostaa laadukasta työtä ja datan mallinnusta. Hän pyrkii tekemään aikaa kestäviä ratkaisuja.

Vapaa-ajallaan Eeva puuhastelee perheen kanssa, hoitaa pihaa ja kasvimaata, ja liikkuu paljon luonnossa, ajan salliessa mm. maastopyöräillen.

 

OTA YHTEYTTÄ
Eeva Makkonen
+358 40 756 0689
eeva.makkonen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!