HUMANIZING TECHNOLOGY

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Antti on saaremme huimapää, joka viettää vapaa-aikaansa ulkona kalliokiipeilemässä ja laskettelemassa. Sanomattakin selvää, että hän hallitsee myös rajut aallokot – ja nauttii kyydistä.

Mottonsa mukaisesti Antti humanisoi teknologiaa jatkuvasti. Hän on suunnitellut uusia käyttökokemuksia lähes vuosikymmenen ajan. Käyttöliittymien, käyttökokemuksen ja mobiiliratkaisujen lisäksi hän on kokenut pilvialustojen ja ratkaisuarkkitehtuurin asiantuntija.

Antti hyppää ketterästi kiveltä kivelle ja kiikaroi horisonttiin tähyillen uusinta teknologiaa ja innovaatioita. Hänellä on kyky luoda niistä mahtavia asiakasratkaisuja, jotka on suunniteltu ihmisten vuorovaikutukseen. Luontoa rakastava Antti on luova ongelmanratkaisija, jonka fokuksessa ovat loppukäyttäjät.

 

OTA YHTEYTTÄ
Antti Louhi
antti.louhi@isletgroup.fi
+358 44 574 1310

Like what you read? Share this!