WILL COMPLY

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Bálint on yksi saaremme propellipäistä. Hän keksii teknologian avulla ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Bálint käärii hihat ja tarttuu mutkattomasti toimeen, kuunnellen asiakkaita ja ymmärtäen heidän tarpeensa. Hän saa asiakkaat tyytyväisiksi kerta toisensa jälkeen.

Järjestelmällisyys ja koodaaminen ovat hänellä verissä. Taito ja lahjakkuus yhdistettynä rentoon asenteeseen ja luontaiseen kiinnostukseen teknologioita kohtaan takaavat sen, että Bálint on jatkuvasti luomassa uutta.

Bálint tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien saarellamme vierailevien ihmisten kanssa – hänellä on iso sydän. Vaihtelevan merisään karaisema Bálint ei hätkähdä edes yllättävistä haasteista – tämä pätee niin työssä kuin vapaa-ajalla. Viimeksi Bálint osallistui vaativiin SPARTAN-kilpailuihin vain muutamien viikkojen varoitusajalla.

 

OTA YHTEYTTÄ
BÁLINT MINKÓ
balint.minko@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!