MAKE IT EASY TO USE

Anastasia käärii hihat ja tarttuu ruoriin, kuunnellen asiakkaita herkällä korvalla ja ymmärtäen heidän tarpeensa. Hän ymmärtää laajan kokemuksensa ansiosta muita ja monenlaisia tekijöitä, ja nauttii tiimityöstä. Hän on myös hyvin empaattinen työkaveri. Anastasialla on määrätietoinen ja looginen työskentelytapa, ja lupauksista kiinni pitäminen on hänelle kunnia-asia. Anastasia on pohdiskeleva Isletter, joka selvittää ensin mahdollisuudet ja parhaat vaihtoehdot, ja jota koodaaminenkaan ei pelota.

Anastasia pitää lukemisesta, maailmanmenon seuraamisesta ja pohdiskeluista, kuten myös luonnossa liikkumisesta, telttaluista ja pyöräilystä. Hän onkin tehnyt lukuisia pyöräilyretkiä esim. Tanskassa, pyöräillen pisimmillään jopa 1000 kilometriä.

 

OTA YHTEYTTÄ
Anastasia Heikinheimo
+358 50 4101 315
anastasia.heikinheimo@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!