WORK SMARTER

Niti on syntynyt Kosovossa, josta muutti sodan takia Suomeen 3-vuotiaana. Hän oli kiinnostunut tietokoneista jo lapsena. Hän tykkää haasteista, hyppää tuntemattomiinkiin vesiin avoimesti ja trial & error onkin hänelle tuttu käsite. Niti pysyy positiivisena ja huumorintajuisena kovassakin aallokossa, ja tekee kaikkensa koodatakseen ohjelman parhain päin loppukäyttäjää ymmärtäen. Hän on loistava tiimipelaaja, joka on kiireessäkin aina valmis auttamaan. Hän iloitsee onnistumisia ja uskoo, että parhaat tulokset tehdään yhdessä, tiiminä. 

Niti tykkää matkustella, katsella kauniita maisemia sekä ylipäätään oleskella luonnossa. Perhe on hänelle kaikkein tärkein, ja vapaa-aika kuuluukin vaimon kanssa ulkoillen luonnossa tai kotona puuhastellessa jotain uutta.

 

OTA YHTEYTTÄ
Arianit Zogiani
+358 40 936 6723
arianit.zogiani@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!