SAP CONCUR MATKOJEN- JA KULUJENHALLINTA

Heitä hyvästit manuaaliselle matkojen ja kulujen raportoinnille ja kadonneille kuiteille. Automatisoimalla ja integroimalla kulujen hallinnan, yhdistät kulut useasta lähteestä, suunnittelet ja teet päätöksiä perustuen dataan, nopeutat takaisinmaksua työntekijöille, sekä yksinkertaistat kulujen raportointiprosessia. Kaikki matkojen ja kulujen hallinnan tieto on nähtävissä yhdessä paikassa reaaliaikaisesti. Sovelluksen asetukset ovat konfiguroitavissa liiketoimintatarpeisiisi. Matkoihin ja kuluihin liittyvät säännökset ovat helposti seurattavissa ja ratkaisu ohjaa käyttäjää toimimaan oikein. Kuitit ja prosessiraportit ovat automaattisesti käsiteltävissä.

SAP Concur -ratkaisut integroituvat useimpiin ERP-, CRM-, HR- ja kirjanpitojärjestelmiin. Yhdistämällä ratkaisun olemassa oleviin järjestelmiin yhdistät kulutiedot, nopeutat prosesseja ja saat tarkan, reaaliaikaisemman kuvan taloudestasi.

Pilviratkaisu mahdollistaa helpon ja kustannustehokkaan liikkeellelähdön. SAP tuo ratkaisuihin jatkuvasti uusia innovaatioita sekä huolehtii järjestelmän ylläpidosta ja lainmukaisuudesta.

SAP Concur on skaalautuva ratkaisu – kun liiketoimintasi kasvaa, se kasvaa kanssasi. Autamme valmistautumaan tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

SAP Talous - Toiminnanohjaus talous - Ota yhteyttä Janina Luotoon

OTA YHTEYTTÄ
Jenni Lonka
CBO, Sourcing and Spend Management
jenni.lonka@isletgroup.fi
+358 40 567 5037

Matka- ja kululaskujen hallinta – Concur Expense

Concur Expense yksinkertaistaa matka- ja kululaskujen hallinnan prosessit tehden koko prosessista digitaalisen, nopean ja tarkan. Ratkaisu vähentää manuaalisten tietojen syöttämisen tarvetta, ja kulukorvausten käsittelystä aiheutuvia kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Concur-mobiilisovelluksen avulla työntekijät voivat säästää aikaa halliten matkoja ja kuluja nopeasti ja helposti myös liikkeessä ollessaan.

Kun prosessit digitaalisoidaan, yrityksen johto ja talous pystyvät seuraamaan matkojen ja kulujen hallintaa reaaliajassa sekä esimerkiksi huomioimaan avoimet hyväksymättömät laskut kassavirtalaskemissa.

Automaattisen ratkaisun käyttäminen mahdollistaa sääntöjen ja käytäntöjen nopean päivittämisen tarvittaessa ja helpottaa kulujen raja-arvojen tarkkailua ja kommunikointia työntekijöille. SAP Concur yhdistää tietoja mm. matkanjärjestäjiltä ja luottokorttiyhtiöiltä, mikä tarkoittaa, että data on yhä luotettavampaa ja tarkempaa. Virheiden määrä vähenee.

Ostopyyntöjen ja -tilausten hallinta ja laskuntarkastus – Concur Invoice

Concur invoice automatisoi ostoreskontran tehden laskujen käsittelystä tehokkaampaa, parantaen yrityksen tuottavuutta ja antaen paremman näkyvyyden kuluihin.

Toimittajamaksut voivat vaikuttaa kannattavuuteen yhtä paljon kuin tuotto. Digitalisoimalla ostopyyntöjen ja -tilausten hallinnan ja automatisoimalla laskujen tarkastusta ja hyväksyntää yrityksesi saa enemmän näkyvyyttä kuluihin, vähentää monotonisia työvaiheita ja parantaa tulosta. Concur Invoice ratkaisulla hallitset kustannuksia, lisäät vaatimustenmukaisuutta ja vähennät petosriskiä.

Matkanhallinta – Concur Travel

Yksinkertaista matkanhallintaa antamalla työntekijöiden varata liikematkat itsenäisesti, parhain hinnoin, kuluohjeiden mukaisesti ja olemassa olevien sopimusten puitteissa. SAP Concur -ratkaisu ja integroitu laaja matkatoimittajaverkosto auttaa luomaan automatisoidun matkanhallintajärjestelmän, jonka avulla organisaatiosi saavuttaa matka- ja kulutavoitteensa.

Concur Travel tallentaa matkatiedot riippumatta siitä, missä ne on varattu. Se mahdollistaa matkatietojen tarkastelemisen yhdessä koontinäytössä. Varaa lento-, juna-, tai automatkoja ja hotelliöitä helposti yhdellä online-varaustyökalulla. Tee käytäntöjen noudattamisesta helppoa työntekijöille ja anna heille vapaus varata matkat itse.

LUE LISÄÄ