SAP S/4HANA -TRANSFORMAATIO

Olipa siirtymäpolkusi S4HANA:an konversion ruskea, uuden käyttöönoton vihreä tai selektiivisen konversion sininen, kokemuksen karaisema tiimimme vie organisaatiosi varmasti ja läpinäkyvästi perille. Olitpa matkasi missä vaiheessa tahansa, pystymme auttamaan ja varmistamaan turvallisen reitin rantaan. Hallitsemme kaikki olosuhteet niin pilvessä kuin paikallisestikin.

SAP Talous - Toiminnanohjaus talous - Ota yhteyttä Janina Luotoon

OTA YHTEYTTÄ
Jukka Penttinen
Liiketoimintajohtaja, Business Transformations
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

Esiselvitys ja tiekartta

Esiselvityksemme tuo selkeyden siihen miten organisaatiosi kannattaa navigoida S/4HANA:an ja toteuttaa transformaatio. Saat tiekartan nykyisestä tilanteesta S/4HANA:aan ja käytännön läpinäkyvyyden mitä siirtyminen tarkoittaa, niin teknisesti kuin liiketoimintahyötyjen näkökulmasta. Esiselvitys sisältää myös eri siirtymäpolkujen vertailun, viikkotasoiset aikatauluehdotukset ja budjetäärisen investointisuunnitelman.

 

S/4HANA konversio – Brownfield

Kun nykyinen järjestelmä vastaa liiketoiminnan tarpeisiin ja haluat mahdollisimman nopeasti ja pienin investoinnein siirtyä hyödyntämään S/4HANA:n uusia, innovatiivisia toiminnallisuuksia, on konversio oikea tapa tehdä transformaatio S/4HANA -ratkaisuun. Varmistamme organisaatiosi onnistuneen konversion nykyisestä SAP ECC -ympäristöstä uuteen S/4HANA -ympäristöön läpinäkyvästi ja ajantasaisesti.

 

S/4HANA uusi käyttöönotto – Greenfield

Olet joko uusi SAP-käyttäjä tai muuttunut liiketoimintasi vaatii uudelleensuunnittelun, jolloin uusi käyttöönotto tarjoaa loogisen polun S/4HANA:an siirtymiselle – joko on-premise- tai pilviratkaisuna. Uusi käyttöönotto mahdollistaa prosessien yksinkertaistamisen ja uudelleensuunnittelun uusimpien innovaatioiden vauhdittamana. Pilvipohjaisena, uusi käyttöönotto mahdollistaa myös nopean liiketoimintaprosessien implementoinnin valmiiksi määritellyn malliyhtiön avulla.

 

S/4HANA selektiivinen konversio

Isletin selektiivinen konversiomalli yhdistää konversion ja uuden implementoinnin hyötyjä. Malli mahdollistaa vaiheistetun, ketterän siirtymisen sisältäen tarvittaessa myös Proof-Of-Concept-vaiheen, jonka avulla pienennät siirtymiseen liittyviä riskejä, väistät projektitoteutuksen mahdolliset karikot ja saat sitoutettua avainhenkilösi projektiin. Toimintamalli pitää sisällään teknisen konversion nykyisestä SAP ECC -ympäristöstä uuteen SAP S/4HANA -ympäristöön, järjestelmän muokkaamisen ja valittujen perus- sekä transaktiotietojen migraation.

 

S/4HANA alustaratkaisut

Jokaisella S/4HANA:an siirtyvällä organisaatiolla on edessä myös vaihtoehtoisten alustaratkaisujen vertailu. Olipa yritykselläsi pilvimyönteinen IT-strategia tai ei, kokeneet Isletterimme pystyvät auttamaan vaihtoehtojen vertailussa, ympäristön suunnittelussa sekä itse toteutuksessa. Hallitsemme mitoitukset, Azure, Google ja AWS -pilvialustat sekä tarvittavat SAP-asennuksien toteutuksen ja niiden suunnittelun.

LUE LISÄÄ