Islet palkittiin “Outstanding Performance Award in the Nordics and Baltics” -palkinnolla SAP Partner Summitissa Wienissä asiakastyöstämme pilvipohjaisen toiminnanohjausratkaisun käyttöönotoissa ja ylläpidossa. Yli 25 vuoden SAP-kokemuksella Islet on erikoistunut toiminnanohjaukseen, hankintatoimintojen digitalisointiin, sekä integraatioihin ja käyttöliittymiin. Islet investoi aktiivisesti pilvipohjaisiin, tulevaisuuden kestäviin ratkaisuihin.

Suuret kiitokset asiakkaillemme ja uskomattomalle Isletter-tiimillemme, jonka pitkäjänteinen, ammattitaitoinen ja innovatiivinen työ mahdollisti palkinnon! Jatkamme asiakkaidemme liiketoiminnan uudistamista pilvipohjaisilla, älykkäillä ratkaisuilla. Olen erittäin ylpeä tiimimme saavutuksista sekä jatkuvasta, syvästä yhteistyöstämme SAP:in kanssa. Olemme sitoutuneita olemaan luotettavia ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita asiakkaillemme.

Jukka Penttinen

Liiketoimintajohtaja, Business Transformations, Islet Group

Pilvipalveluita hyödyntämällä asiakkaat saavat monia etuja, kuten skaalautuvuuden, käyttäjäystävällisyyden, kustannustehokkuuden, sekä nopean käyttöönoton ja jatkuvat innovaatiot. Kvartaaleittain tapahtuvilla ratkaisupäivityksillä vältetään perinteinen teknologiavelka. Isletillä on monipuolinen asiakaskunta, joka kattaa useita toimialoja, sekä joukko ammattitaitoisia ja SAP-sertifioituja Islettereitä, jotka auttavat asiakkaita onnistuneissa muutosprojekteissa.

Lue lisää SAP Business ByDesign-ratkaisusta sekä asiakastarinoistamme: Siklan, Kivisammon, ja Finnlamellin kanssa.

Olemme myös paketoineet toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton valmistavan teollisuuden yrityksille: Islet Smart Production sekä projektiliiketoiminnalle ja asiantuntijaorganisaatioille: Islet Smart Professional Services

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

#IsletGroup #BusinessByDesign #s4hanacloud #ByDesign #CloudERP #Nordics #Baltics #Award #ThankYou #Customers #Isletters #SAP

Like what you read? Share this!