DEN-konserniin kuuluva Finnlamelli on ekologisia hirsitaloja alusta loppuun toteuttava rakennusalan toimija. DEN-konsernilla on pitkän tähtäimen kasvustrategia ja se hakee kasvua myös kansainvälisiltä markkinoilta. Kasvua tukemaan Finnlamellille lähdettiin etsimään jatkuvasti kehittyvää, skaalautuvaa ja kattavaa toiminnanohjausratkaisua. Huolellisen kartoituksen perusteella sen operaatioiden selkärangaksi valittiin pilvipohjainen SAP Business ByDesign -ratkaisu. Islet Group valikoitui modernin teknologiaratkaisun toimittajaksi ja kumppaniksi transformaatioprojektiin.

“Pyrimme DEN-konsernissa hyödyntämään monialaisesti ja ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa ja sen luomia mahdollisuuksia. Hallinnoimme pitkiä toimitusketjuja suunnittelusta aina toimitukseen asti. Haluamme taata korkean laadun läpi prosessiemme sekä mahdollistaa toimintamme skaalautumisen kasvustrategiamme mukaisesti myös tulevaisuudessa. Näihin asioihin pohjautuen halusimme valita kattavan, modernin ja jatkuvasti kehittyvän pilvipohjaisen SAP Business ByDesign -ratkaisun. Tavoitteenamme on ratkaisun avulla tehostaa entisestään toimitusprosessejamme, parantaa jo valmiiksi korkeaa asiakastyytyväisyyttä sekä kehittää kannattavuuttamme pitkäjänteisesti ja kestävästi.”, kertoo Finnlamellin liiketoimintajohtaja ja DEN-konsernin johtoryhmän jäsen Markku Uotinen.

Kumppanivalinta syntyi teknologiavalinnan ohessa luonnollisesti. Vakuutuimme ISLET:n tiimin kokemuksesta, osaamisesta ja kyvystä viedä kanssamme projekti onnistuneesti maaliin paitsi kartoitusvaiheessa selvästi ilmi käyneen asiantuntijuuden, myös onnistuneesti toteutetun Proof of Concept -projektin myötä.
Markku Uotinen

Liiketoimintajohtaja, johtoryhmän jäsen, DEN-konserni

Finnlamellin SAP Business ByDesign -ratkaisu kattaa talouden liittymät, hankinnan, myynnin, tuotannon, varaston ja palveluliiketoiminnan osa-alueet sekä liittyvät henkilöstöhallinnon toiminnot. Lisäksi ratkaisun kautta saadaan käyttöön näihin kaikkiin toimintoihin sisäänrakennetut raportointi- ja analytiikkaominaisuudet operatiivisen raportoinnin helpottamiseksi sekä tiedolla johtamisen tukemiseksi.

 

Finnlamelli tunnetaan lamellihirsirakentamisen edelläkävijänä. (Kuva: Finnlamelli.)

 

“Isletillä ja Finnlamellilla on paljon samoihin periaatteisiin nojaavia arvoja ja yhteneväisiä tavoitteita aina kestävästä kasvusta ja ekologisuudesta asiakaspalvelukeskeisyyteen ja innovatiivisuuteen. Se luo paljon positiivisia odotuksia ja loistavat edellytykset yhteistyölle​.”, sanoo Jukka Penttinen, Isletin liiketoimintajohtaja.

Olemme todella innoissamme yhteistyöstämme Finnlamellin kanssa. Uskomme, että vahva osaamisemme rakennusalalta ja kokemus vastaavista projekteista ovat suuri etu sekä projektissa että pitkäaikaista yhteistyötä ajatellen. Uskon myös, että juuri hyvän yhteistyön avulla saamme täysimääräisesti valjastettua ja hyödynnettyä paketoidun SAP Business ByDesign –ratkaisun kyvykkyydet tukemaan optimaalisesti Finnlamellin liiketoimintaa.
Jukka Penttinen

Liiketoimintajohtaja, liiketoimintatransformaatiot, Islet Group

——

Suomalainen DEN-konserni tarjoaa suunnittelu- ja rakennuspalveluita erilaisiin asumisen, liiketoiminnan, varastoinnin ja harrastustoiminnan tarpeisiin. Yli 30 vuoden kokemus on luonut vahvan pohjan erityisesti pientalorakentamisen huipulle. Suomessa konsernin hallussa on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtajuus. Konserniin kuuluva, 1995 perustettu Finnlamelli tunnetaan lamellihirsiteknologian ja hirsitalorakentamisen edelläkävijänä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Sen asiakkaita ovat sekä yksityiset kotien ja huviloiden rakennuttajat, mutta esimerkiksi myös julkisella sektorilla toimivat, kouluja ja päiväkoteja rakennuttavat tahot.

Finnlamellin lisäksi DEN:n Suomen markkinoilla tunnettuja tuotemerkkejä ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijäbrändit Designtalo ja Keskon kanssa yhteinen Ainoakoti, sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloihin keskittynyt Talliosake. Konsernilla on myös oma talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka. DEN:llä ollaan ylpeitä tekemisen varmuudesta, kokemuksesta, hallituista prosesseista sekä asiakaspalveluhenkisyydestä, joka on iskostunut syvälle koko organisaatioon. Konserni työllistää lähes 500 henkeä ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

 

Haluatko kuulla lisää SAP Business ByDesign -ratkaisusta? Tutustu tarkemmin sivuiltamme tai ota yhteys saarellemme:  

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

 

 

#ISLETGroup #SAP #BusinessByDesign #Pilvi #ERP #Toiminnanohjaus #SAPBusinessByDesign #Finnlamelli #DenGroup #rakennusala #SaaS #Software #System #EnterpriseResourcePlanning #CloudERP

Like what you read? Share this!