SAP kultakumppanina Islet panostaa vahvasti SAP:n pilvipohjaisiin ratkaisuihin. SAP valitsikin Isletin vuoden parhaaksi pilvipohjaisen SAP Business ByDesign – toiminnanohjausratkaisun kumppaniksi Pohjoismaissa ja Baltiassa “Net New Name”-kategoriassa. Islet on ollut SAP:n kumppani jo yli 20-vuoden ajan ja erikoistunut laajasti toiminnanohjaukseen, hankintatoimen digitalisaatioon sekä integraatioihin ja käyttöliittymiin. Islet on myös tehnyt jo pitkään investointeja pilvipohjaisiin tulevaisuuden ratkaisuihin.

Isletin valinta vuoden parhaaksi SAP Business ByDesign -kumppaniksi Baltiassa ja Pohjoismaissa on meille hieno tunnustus. Olemme transformoineet sekä oman liiketoimintamme, että myös useiden asiakkaiden liiketoimintoja pilvipohjaisilla, jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla. Olen erittäin ylpeä tiimimme saavutuksista ja jatkamme toimintaamme asiakkaidemme pitkäaikaisina luottokumppaneina.

Jukka Penttinen

Liiketoimintajohtaja, Business Transformations, Islet Group

Pilvipalveluiden myötä asiakkaat saavat useita hyötyjä kuten skaalautuvuus, käytettävyys, kustannustehokkuus, käyttöönoton ja käytön joustavuus sekä erilaisten pilvipalvelumallien hyödyntäminen. Myöskään perinteistä teknologiavelkaa ei synny kun ratkaisut päivittyvät kvartaaleittain. Isletillä on laaja asiakaskunta monilta eri toimialoilta sekä kokeneet, SAP:n sertifioimat, konsultit, jotka auttavat asiakkaita viemään transformaatiohankkeet onnistuneesti maaliin.

Isletiltä löytyy vahvaa toiminnanohjausosaamista ja heidän panostuksensa uusiin asiakkaisiin tuottaa hyviä tuloksia, sillä yhä useammat asiakkaat valitsevat SAP:n pilvipohjaisen toiminnanohjausratkaisun Isletiltä. Samaan tapaan, SAP:n fokuksessa ovat pilvipohjaiset toiminnanohjausratkaisut, joita kehitetään jatkuvasti tuoden asiakkaille uusia innovaatioita joka kvartaali. Yhteistyö SAP:in ja Isletin välillä on tiivistä ja sujuvaa, ja se heijastuu tuloksissa. Tämä on hieno tunnustus pitkään jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä ja tiimin kyvystä tuoda uusia asiakkaita.

Peter Mulder

Head of Channel Sales Management ERP, Nordics & Baltics, SAP

Lue lisää SAP Business ByDesign-ratkaisusta sekä asiakastarinoistamme: Siklan, Kivisammon, ja Finnlamellin kanssa.

Olemme myös paketoineet toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton valmistavan teollisuuden yrityksille: Islet Smart Production sekä projektiliiketoiminnalleja asiantuntijaorganisaatioille: Islet Smart Professional Services

Jukka Penttinen
CBO – Business Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

 

 

#IsletGroup #PartnerofTheYear #BusinessByDesign #ByDesign #CloudERP #Nordics #Baltics #NetNewNames #NNN #Award #ThankYou #Customers #Isletters #SAP

Like what you read? Share this!