Islet Group on saavuttanut Microsoft Power BI Solution Partner -statuksen. Loppuvuodesta 2021 Isletin Data ja analytiikka -tiimille myönnetty tunnustus tarkoittaa käytännössä, että Microsoft on virallisesti sertifioinut Isletin Power BI -kumppaninaan ja tunnustaa Isletin asiantuntijoiden osaamisen ja tietotaidon ratkaisuun liittyen olevan huippulaatua. Sertifioidun Power BI Solution Partner-statuksen myötä Isletin voi löytää mm. Microsoftin sivuilta löytyvästä Power BI Partner Finder -hakupalvelusta.

Islet on jo pitkään tehnyt toiminnanohjauspuolella läheistä yhteistyötä Microsoftin kanssa lähinnä Azure-pilvialustan ja SAP on Azure -konseptin tiimoilta. Yhteistyö yritysten välillä on kuitenkin syventynyt ja laajentunut viimeisimmän vuoden aikana nopeasti ja monialaisesti Isletin data ja analytiikka -liiketoiminta-alueen eriyttämisen ja laajentamisen myötä. Sekä osaamisen että liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta data ja analytiikka -tiimin tekemisen keskiössä on ollut Microsoft Azuren lisäksi Power Platform -teknologiat ja niissä sertifioituminen. Power BI:n vahva kysyntä asiakasyritysten liiketoimintajohdon keskuudessa ei näytä vieläkään laantumisen merkkejä. Pitkäkestoista nousevaa kysyntää selittää useat tekijät – esimerkiksi kilpailukykyinen hinnoittelu, joustava lisenssipolitiikka, helppo integrointi mm. Teams:iin, sekä ratkaisun sovellettavuus ja helppokäyttöisyys. Viime vuosina Power BI onkin noussut erittäin vahvasti haastajaksi muiden johtavien raportointiratkaisujen rinnalle.

 

Olen todella ylpeä tiimimme suorituksesta ja saavuttamastamme sertifioidusta kumppanuudesta. Microsoft-yhteistyön syventäminen ja laajentaminen on ollut yksi selkeä keskittymisalueemme. Näemme Microsoftin erittäin vahvana pelaajana markkinassa, ja tärkeänä kumppanina, jonka johtaville ratkaisuille on ollut jatkuvasti kasvava kysyntä. Vaikka olemme teknologia-agnostinen kumppani ja tunnemme käytännössä kaikki johtavat teknologiat, meille on kunnia-asia kyetä tarjoamaan asiakkaillemme parhaat työkalut ja aidosti kestävimmät ratkaisut. Monet tiimiläisemme ovat työskennelleet Power BI:n kanssa käytännössä sen julkaisemisesta lähtien eikä ole sattumaa, että tiimimme koostuu useista huippuosaajista. Sertifiointimme tälläkin saralla on tärkeä osoitus pitkäkestoisesta työstä ja vankasta osaamisesta.     

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data & Analytiikka, Islet Group

Sertifioidun Power BI -kumppanuustason saavuttamiseksi Microsoft edellyttää kultakumppanuutta  Data Analytics -osa-alueella, asiakasreferenssejä Power BI-ratkaisusta sekä lukuisia Power BI -sertifikaatteja. Sertifikaatin saaneet datakonsultit ovat osoittaneet taitavansa datan valmistelun, mallintamisen, visualisoinnin ja analysoinnin Power BI:ssä. Isletillä on tällä hetkellä 12 sertifioitua Power BI -osaajaa (DA-100 sertifiointi).

Virallisen Power BI -kumppanistatuksen lisäksi Islet on Microsoftin kultakumppani alueilla Cloud Platform, Data Platform sekä Data Analytics. Sekä Isletin liiketoiminnan transformaatioiden että data- ja analytiikkapuolen tiimeillä on poikkeuksellisen vahvaa Azure-osaamista, minkä lisäksi data ja analytiikkatiimimme tuntee laajemminkin Microsoftin Power Platform -teknologioita (mm. Power Apps).

Onko Power BI uusi tuttavuus tai haluaisitko kuulla tarkemmin sen kyvykkyyksistä ja mitä sen käyttöönotto tarkoittaisi teille? Katso Microsoftin markkinapaikalta Isletin Power BI Kickstart-palvelu, jonka avulla lukuisat organisaatiot ovat päässeet ajantasalle Power BI:n mahdollisuuksista ja onnistuneet käyttöönotossa. 

Autamme mielellämme kaikissa datan ja analytiikan tarpeissanne. Ota yhteyttä Janneen:  

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!