Islet Group on saavuttanut Microsoft Power BI Solution Partner -statuksen. Loppuvuodesta 2021 Isletin Data ja analytiikka -tiimille myönnetty tunnustus tarkoittaa käytännössä, että Microsoft on virallisesti sertifioinut Isletin Power BI -kumppaninaan ja tunnustaa Isletin asiantuntijoiden osaamisen ja tietotaidon ratkaisuun liittyen olevan huippulaatua. Sertifioidun Power BI Solution Partner-statuksen myötä Isletin voi löytää mm. Microsoftin sivuilta löytyvästä Power BI Partner Finder -hakupalvelusta.

Islet on jo pitkään tehnyt toiminnanohjauspuolella läheistä yhteistyötä Microsoftin kanssa lähinnä Azure-pilvialustan ja SAP on Azure -konseptin tiimoilta. Yhteistyö yritysten välillä on kuitenkin syventynyt ja laajentunut viimeisimmän vuoden aikana nopeasti ja monialaisesti Isletin data ja analytiikka -liiketoiminta-alueen eriyttämisen ja laajentamisen myötä. Sekä osaamisen että liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta data ja analytiikka -tiimin tekemisen keskiössä on ollut Microsoft Azuren lisäksi Power Platform -teknologiat ja niissä sertifioituminen. Power BI:n vahva kysyntä asiakasyritysten liiketoimintajohdon keskuudessa ei näytä vieläkään laantumisen merkkejä. Pitkäkestoista nousevaa kysyntää selittää useat tekijät – esimerkiksi kilpailukykyinen hinnoittelu, joustava lisenssipolitiikka, helppo integrointi mm. Teams:iin, sekä ratkaisun sovellettavuus ja helppokäyttöisyys. Viime vuosina Power BI onkin noussut erittäin vahvasti haastajaksi muiden johtavien raportointiratkaisujen rinnalle.

 

Olen todella ylpeä tiimimme suorituksesta ja saavuttamastamme sertifioidusta kumppanuudesta. Microsoft-yhteistyön syventäminen ja laajentaminen on ollut yksi selkeä keskittymisalueemme. Näemme Microsoftin erittäin vahvana pelaajana markkinassa, ja tärkeänä kumppanina, jonka johtaville ratkaisuille on ollut jatkuvasti kasvava kysyntä. Vaikka olemme teknologia-agnostinen kumppani ja tunnemme käytännössä kaikki johtavat teknologiat, meille on kunnia-asia kyetä tarjoamaan asiakkaillemme parhaat työkalut ja aidosti kestävimmät ratkaisut. Monet tiimiläisemme ovat työskennelleet Power BI:n kanssa käytännössä sen julkaisemisesta lähtien eikä ole sattumaa, että tiimimme koostuu useista huippuosaajista. Sertifiointimme tälläkin saralla on tärkeä osoitus pitkäkestoisesta työstä ja vankasta osaamisesta.     

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data & Analytiikka, Islet Group

Sertifioidun Power BI -kumppanuustason saavuttamiseksi Microsoft edellyttää kultakumppanuutta  Data Analytics -osa-alueella, asiakasreferenssejä Power BI-ratkaisusta sekä lukuisia Power BI -sertifikaatteja. Sertifikaatin saaneet datakonsultit ovat osoittaneet taitavansa datan valmistelun, mallintamisen, visualisoinnin ja analysoinnin Power BI:ssä. Isletillä on tällä hetkellä 12 sertifioitua Power BI -osaajaa (DA-100 sertifiointi).

Virallisen Power BI -kumppanistatuksen lisäksi Islet on Microsoftin kultakumppani alueilla Cloud Platform, Data Platform sekä Data Analytics. Sekä Isletin liiketoiminnan transformaatioiden että data- ja analytiikkapuolen tiimeillä on poikkeuksellisen vahvaa Azure-osaamista, minkä lisäksi data ja analytiikkatiimimme tuntee laajemminkin Microsoftin Power Platform -teknologioita (mm. Power Apps).

Onko Power BI uusi tuttavuus tai haluaisitko kuulla tarkemmin sen kyvykkyyksistä ja mitä sen käyttöönotto tarkoittaisi teille? Katso Microsoftin markkinapaikalta Isletin Power BI Kickstart-palvelu, jonka avulla lukuisat organisaatiot ovat päässeet ajantasalle Power BI:n mahdollisuuksista ja onnistuneet käyttöönotossa. 

Autamme mielellämme kaikissa datan ja analytiikan tarpeissanne. Ota yhteyttä Janneen:  

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.