Nopeasti muuttuva maailman tilanne vaatii yrityksiltä laajoja liiketoimintauudistuksia, uusia liiketoimintamalleja, käyttäjäystävällisiä ja helppoja kommunikointi- ja tiedonjakokanavia sekä erityisesti kyvykkyyttä johtaa tiedolla. Näistä syistä myös tarve liiketoimintaa tukeville data- ja analytiikka- että toiminnanohjausratkaisuille kiihtyy. Vastaamme Isletillä asiakkaiden tarpeisiin kasvattamalla tiimiämme entisestään vahvoilla uusilla osaajilla, joiden kanssa katsomme rohkeasti horisonttiin ja autamme asiakkaitamme uudistumaan.

Business Transformations -liiketoiminnassamme toivotimme vastikään tervetulleiksi saarellemme kaksi uutta johtavaa konsulttia. Marko Hassinen aloitti johtavana SAP-talouden konsulttina saarellamme. Markolla on vahva kokemus laajasti eri taloushallinnon osa-alueista, ja hän on toiminut useissa isoissa globaaleissa hankkeissa vastuullisena SAP talouden konsulttina. Vastaavasti asiakkaiden rakastama Ville Manninen aloitti vuoden vaihteessa johtavana SAP-logistiikan konsulttinamme. Ville on auttanut useita isoja kansainvälisiä yrityksiä logistiikan kehittämisessä. Hän tuntee syvällisesti logistiikkaprosessien erilaiset virtaukset ja pystyy monipuolisesti auttamaan asiakkaita ohjaamalla oikeaan suuntaan ja kehittämällä innovatiivisia, kestäviä ratkaisuja. Markolla ja Villellä on kummallakin hyvin pitkä ja laaja SAP-kokemus pitäen sisällään uusimmat teknologiat ja mobiiliratkaisut. Uudet kokemuksen karaisemat Isletterimme pystyvät auttamaan asiakkaitamme S/4HANA -siirtymän jokaisessa vaiheessa. Jos tarvitset näkemyksellisiä ja kokeneita osaajia, olethan yhteydessä Business Transformations osa-alueen liiketoimintajohtajaamme Jukka Penttiseen!

 

 

Julkistimme viime kuussa, että aiomme panostaa entistäkin vahvemmin dataan ja analytiikkaan, tarjoten sekä datakonsultointia että -ratkaisuja teknologiariippumattomasti. Muuttuva toimintaympäristö luo jokaiselle yritykselle tarpeen data- ja analytiikkapohjaisille ratkaisuille, jotka sekä tukevat liiketoiminnan ohjaamista ja päätöksentekoa, että synnyttävät uutta liiketoimintaa. Tukeaksemme asiakkaitamme tiedolla johtamisessa ja tiedon tehokkaassa hyödyntämisessä, kasvatamme data- ja analytiikkatiimiämme tänä vuonna ainakin 20:llä uudella osaajalla. Data- ja analytiikka-Islettereitä  rantautuikin juuri lisää: Ilkka Ellilä ja Mikko Anttila ovat kokeneita ja näkymyksellisiä pilvipalveluihin erikoistuneita data-arkkitehtejä, valmiina auttamaan analytiikkaratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Jos data- ja analytiikka alueen kehittäminen on ajankohtaista, olethan yhteydessä Data- ja Analytiikka alueen liiketoimintajohtajaamme Janne Anttilaan!

 

Lue uutinen datan ja analytiikan liiketoimintajohtajamme Janne Anttilan nimityksestä ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Katso myös avoimet työpaikat Isletillä.

 

 

Jukka Penttinen
CBO Transformations, Isletter
jukka.penttinen@isletgroup.fi
+358 40 355 1973

Janne Anttila
CBO Data & Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569 

 

 

 

#IsletGroup #Isletters #rekry #rekrytointi #tervetuloa #data #analytiikka #toiminnanohjaus #ERP #talous #logistiikka #avoimettyöpaikat

Like what you read? Share this!