UNDER PROMISE AND OVER DELIVER

Janne on esimerkillä johtava, konstailematon ja innostava data- ja analytiikkatiimimme vetäjä, joka ei pelkää laittaa käsiänsä saveen. Hänen intohimojaan ovatkin datastrategian luominen, monimutkaisten projektien suunnittelu ja kouluttaminen. Janne kuvailee olevansa vakavasti koukussa analytiikka-alueen teknologioihin ja hän käyttääkin valtavasti aikaansa seuraten, tutkien ja testaten uusia datan ja analytiikan virtauksia.  Hän nauttii eniten päästessään yhdessä asiakkaan kanssa ideoimaan tieto-ohjautuvuuden kehittämistä seuraavalle tasolle, osallistumaan ratkaisujen kehittämiseen ja lopulta näkemään visioiden toteutuvan ja tuovan konkreettisia hyötyjä asiakkaille.

Työn ja teknologioiden lisäksi Janne on aktiivinen kuntoilija – hän viettää aikaansa kuntosalilla, kesäisin pyöräillen, rullaluistellen ja juosten, ja talvella Jannen löytää usein hiihtoladulta pohjoisen metsistä.

 

JANNE ANTTILA
+358 45 672 8569
janne.anttila@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!