Janne Anttila on nimitetty ISLET Groupin datan ja analytiikan liiketoimintajohtajaksi, johtoryhmän jäseneksi, sekä ISLET:n Oulun toimipaikan vetäjäksi. Jannesta tulee myös yksi Isletin omistajista.

Janne on aikaisemmin toiminut data- ja analytiikkayritys Eximia Business Intelligence Oy:n toimitusjohtajana, sekä Aureolis Oy:n myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on lähes 20-vuoden monipuolinen kokemus erilaisista dataan, tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan liittyvistä kehityshankkeista. Janne on auttanut uransa aikana kymmeniä suuria ja keskisuuria yrityksiä, sekä isoja julkisen sektorin organisaatioita.

 

 

“Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan ISLET:n aitoon, konstailemattomaan ja kokeneeseen tiimiin, sekä osaltani kiihdyttämään huikeaa kasvutarinaa. ISLET on tehnyt jo vuosia analytiikkaan liittyviä hankkeita ja sille pohjalle on hyvä lähteä vauhdittamaan data ja analytiikka -liiketoiminnan kasvua. Tiimimme kasvaa seuraavan parin kuukauden aikana yli kymmenellä kokeneella osaajalla, lisäksi tulemme vuoden 2021 aikana palkkaamaan vähintään 20 uutta osaajaa Oulun, Espoon ja Budapestin toimistoille”, sanoo Janne Anttila, Islet Groupin liiketoimintajohtaja, data ja analytiikka.

Lähdemme panostamaan merkittävästi data- ja analytiikkaliiketoimintaan ja olemme todella innoissamme saadessamme kokemuksen karaiseman, horisonttiin katsovan Janne Anttilan vetämään tätä liiketoiminta-aluetta. Tavoitteenamme on kasvattaa data- ja analytiikkaliiketoiminta vähintään viiteen miljoonaan viidessä vuodessa. Islet Group on kasvanut voimakkaasti viime vuodet ja Janne tulee vahvasti myötävaikuttamaan ISLET:n tulevaisuuden menestykseen.

Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet Group

 

Lue lisää Data- ja analytiikkapalveluistamme.

 

Lisätietoja:

Janina Luoto
Toimitusjohtaja, ISLET Group Oy
040 5741 266
janina.luoto@isletgroup.fi

Janne Anttila
Liiketoimintajohtaja, Data ja Analytiikka, ISLET Group Oy
045 672 8569
janne.anttila@isletgroup.fi

 

 

 

#nimitys #rekrytointi #data #analytiikka #Oulu #IsletGroup #uusi #Isletter

Like what you read? Share this!